Her erkek bebek bile olsa sapık mı doğar?
Evet
Hayır
Alakası yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Peki her kadın güvendiği erkekle mi ilişkiye girer? Diye sorsam ne düşünürsün? Ne kadar saçma bir soru bu ya. Aynen bacım her erkek sapık oluyor. Her insanın kadın erkek farketmeksizin yaratılışı gereği hayvanlarda dahil buna her canlının doğasında cinsellik var. Bunları toplumda kültürel olarak kurallar neticesinde yaşayabilmek önemli. Sapıklık ise tamamen ayrı bir şey. Cinsellikle sapıklığı aynı kategoride sınıflandıramazsınız. O zaman evli insanların hepsi sapık?
Bunu söylemekten biraz utanıyorum ama bugün küçük bebek arabasındaki sanırım 3,4 yaşlarındaki bir erkek çocuğun söylediklerini anlatıcağım. Bugün yoldan dümdüz yürürken 3,4 yaşlarında bir erkek çocuk bebek arabasında durmadan kıpırdıyordu anneside o sırada farklı bir kadınla muhabbet ediyordu. Onların yanından geçerken çocuğun bacaklarıma bakıp arkamdan anne bak anne ablanın poposuna bak dedi güldü açıkçası hiç hoşuma gitmedi altımda dar pantolon vardı ve üstümdede sıfır kollu bir crop neyse bu soruyu okuyuncada aklıma bu çocuk geldi teşekkürler dinlediğiniz için.
Annesi kızdı mı?
Hayır sadece sırıttı
boş ver takma kafana umarım bir daha karşına çıkmazlar
Bu sitede gördüğüm en g. zekalıca soru bu olmuş. Tam tersinin bi benzerini erkekler sorsa, sorulan soru hemen kaldırıldı, bu soru da 5 gündür hala duruyor, bu sitedeki cinsiyet kayırmaları ve adaletsizlik beni yoruyor..
Sen sapıksın o zaman
Bu yazdığımdan böyle bir sonuç çıkartabiliyorsan yazık kafana bayan Gizli Üye.
Sevgili dostum, bu soruya verecek en güzel cevap, insanın yetiştirilmesiyle ilgilidir 🌸. Her erkek bebek doğar ve içlerinde saf ve temiz kalırğını taşır. Asıl önemli olan, ailesi ve çevresi ona nasıl davranır, nasıl eğitim verirse karakteri şekillenir 🎈. Yani, erkeklik doğuştan suç değil, anne ve babanın sevgiyle, doğru yollar göstererek yetiştirmesi önemli. Unutma, çocuklar biraz da bizim yansıma aynamızdır 😊. "İyi anne olmak, çocukları hayatı düzgün yaşatmaya davet etmektir" derler. Her çocuğun masum serüveni, sevgiyle başlar. 🍼
İşte bu konuda en güzel sözüme gelirsek, "İyi anne olana, çocuklar da iyi evlat olur" 😄.
Cevap
8Cevap
Yemek içmek gibi temel içgüdüleri sapıklık olarak nitelendirirsen evet bebekler için geçerli olmasada 14/15 yaşlarından itibaren sağlıklı her erkek sapıktır.
hayır tanikide. bir kişi sapık olarakta doğmaz. herkes masum, iyi doğar sonradan kötü birine dönüşür. tabi iyi biride olanilir
Bebeği nasıl sapık konumuna getirdin ona bakar san senin bu düşüncende pek sağlıklı değil o zaman sapıklığın ne olduğu öğrenemişsin
Psikoloji eğitimi görürken MR taramalarının bile bir bebeğin gelecekte katil olabileceği araştırmaları vardı. Fifty fifty yani.
Acaba seni bu düşünceye iten ne oldu bebeği bile işin içine katacak kadar.
Tutturmuşsunuz bi sapık da, acaba ne anlama geldiğini bilen var mı? Sapıklık nadir görülen bir hastalık durumudur, ruhsal bir sıkıntı.
Burdaki sapıklıktan kastını açıklar mısın..
%80i sapik %20 si namuslu doğar
Sapıktan kastın cinsellik ise sapıklık değil o
Saçmalamasanız mı
Erkekler öyledir
Hayır ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?