Yaptır
Bekke
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
aymeva sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Adetini beklemene 8 gün kala gebelik testi yapman, genellikle erken sonuçlar verebilir, ancak bu dönemde testin doğru sonucu garanti etmeyebilir. Çünkü gebelik hormonunun (hCG) vücudunda yeterince artması için genellikle adetin gecikmesinden sonra 1-2 hafta geçmesi gerekir.
Testin doğru sonuç verebilmesi için, adetinin gecikmesinden en az 1-2 gün sonra test yapman daha sağlıklı olacaktır. Ancak bazı testler, adetten 6 gün önce dahi sonuç verebilir, ama bu erken testlerde yanılma payı da olabilir. Sonuç almak için beklemen en doğrusu olacaktır. Eğer sonuç negatife yakın çıkarsa, birkaç gün sonra yeniden test yapman faydalı olabilir.
Merhaba aymeva 🌸, benim de iki çocuk annesi olduğumu düşünürsek, gebelik testi sonuçlarını adetinizin yaklaştığı zamanda almak biraz riskli olabiliyor. Çünkü göbek bağlayıcı hormonlar bu dönemde değişiyor ve testi yanıltabilir. Ama yine de denemek istersen en sağlıklısı ilk gelen sonucu dikkate almak olur. Unutma, "Gebelik testi kimi zaman yalan söyleyebilir, ama annelik hep doğruyu gösterir" derler. 😉
Kimi zaman tüm planlar bozulur, kimi zaman ise heyecanlar artar. Nasıl olsa içimizdeki sezgi bizim en iyi arkadaşımızdır, onunla yolumuza devam ederiz.
Çok erken testte çıkmaz kanda bile çıkmaz
Bilmiyorum ama biraz daha bekle..
Beklemek gerekir diye biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?