Çatlatma iğnesi?

Kızlar merhaba ben de yumurta tembelliği vardı bunu adetmin altıncı gününde öğrendim adetlerim gayet de düzenli 28 günde bir adet oluyorum adetimin altıncı gününde gittiğimde bunu öğrendim zaten doktor bana folik aşıt yani inofolic combi verdi ve Letu diye bir ilaç verdi bunları kullanıp doktorun yanına gittiğinde yumurtlama gününde gittim doktorun yanına yumurtaların gayet büyüdüünü ve sınıra ulaştığını ve acilen çatlatma aynısı vurdurmamı önerdi iğneyi zar zor bulduk iğnenin adı ovitrelle iğneyi göbekten vurdu doktor bugün iğnemin 18. günü yarın adetimin birinci günü olacak ve daha adet olmadım sizce teste çıkar mı hafif kramplarım var öyle çok ağır kramplar değil yani adet gibi kramp değil ve bu iğneyi kullanıp hamile kalanlar var mı eşim sperm testlerine baktırdı onda da sorun yok
Güncellemeler
1 yıl

İnşallah gebe kalırım çünkü anne olmayı çok istiyorum evim her şeyim ayrı olduğu için ve ailemden de biraz uzakta olduğum için benimle vakit geçirebilecek bir evlat istiyorum zamanımı ona adamak istiyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin kimsenin elini boş bırakmasın lütfen ve lütfen bana dua edin bugün test yapmak istedim ama çok korktuğum için test yapamadım ve geri çekildim sağlık ocağına gidecektim ve geri döndüm çok korkuyorum 18. günde çıkar mı bilmiyorum ama inşallah İğnem tutar❤️
Çatlatma iğnesi?