Sizce yaptığım doğru muydu?

Kızlar☺ hadi erkekleri dışlamayayım erkekler. Ben bir konuda kararsız kaldım tabiki size sormak istedim. Doğru bir davranışmıydı diye. Öncelikle beni bilenler bilir bir kızım var 4 aylık oldu. Birde geçinemediğim bir kız kardeşim var benim ve baya baya sildim. Hatta sevmiyorum hiç. Ama daha 2 yaşında tatlı bir yeğenim var. Onu seviyorum. Bu bayram bir araya geldik. Kardeşim gene saçma sapan davranıp beni iğreti etti. Neyse kızıma indirimde 450 tl olan bir oyuncağı 50 tl ye almıştım. Yeğenim onu beğendi ve oynadı. Babam daha önce marketten aldıgım bir oyuncağı alıp sen bunu yeğenine ver ben parasını veririm kızına yeni al dedi tamam dedim. Bayramda da o indirimden aldığımı sen yeni sipariş et ben parasını veririm dedi. Hatta alırım benzerini oyuncakcıda var dedi. Ayrımcılık ettikleri için kızdığım ailem beni bu sayede tetikledi ve babama çıkıştım. Ozman sen ordan al her oyıncagı elimden almak zorunda mısın bu çocuk değil mi dedim. Kız kardeşimin yanında demedim ya duydu ya hissetti oyuncagı bıraktılar. Zaten kızımın çok var başkasının diye istiyor dedi takmadı pek. Ama ben babama çok kızdım haklı mıyım haksızmıyım. Kendi gidip alsın. Sürekli istediklerini yapmak zorunda değilim bebeğim oynayacak o oyuncakla. 😏😠

Sizce yaptığım doğru muydu?