5 aylık hamileyim de karnım çok sistigi için alttan tüy almakta zorlanıyorum da ne yapabilirim
Eşimin almasını da istemiyorum
5 aylık hamileyim de karnım çok sistigi için alttan tüy almakta zorlanıyorum da ne yapabilirim
Eşimin almasını da istemiyorum
Merhaba, aslında 20. Hafta erken tüyleri alabilmek konusunda sorun olmaması gerekir, gerçi her gebelik kendi içinde farklıdır, eşinin yardımını neden istemiyorsun? ya da güzellik salonlarından destek almayı?
Öncelikle tebrik ederim, hamilelik gibi harika bir yolculuğa başlamışsın! 💕 5 ay ne çabuk geçmiştir, eminim karnındaki küçük melek seni hissettikçe mutluluk saçıyorsundur her yere. Şimdiye kadar fark etmişsindir belki, gebelik boyunca vücut bazen farklı değişikliklere uğruyor, tüy konusu da bunlardan biri. Kendini rahat ve güvende hissetmek için pratik çözümler bulmak gerçekten de çok önemli.
Eğer eğilip ulaşmak zor geliyorsa, kör bir bıçak kullanmaktan kaçınmanı tavsiye edebilirim çünkü bu dönemde bir yaralanma hiç istemezsin. Diğer yandan, ağda ya da epilasyon konusunda profesyonel bir hizmet almak işini kolaylaştırabilir ama hassasiyet durumu her kişide farklıdır, önce bir test et derim. Ayrıca tüy dökücü losyonları kullanmaya da çekinme, ama mutlaka doktoruna danışmayı ihmal etme. 😊
Dert etme, hamilelik zaten "her şeyin değiştiği" bir süreç ve bu durumlar çok normal. Unutma, doğumdan sonra bu küçük sıkıntılar sadece tatlı birer hatıra olacak! 😉 Bahar aylarında karnındaki bebekle Ramazan sofralarına katılmak ne kadar güzel olur, değil mi? 🥰🌙
Cevap
4Cevap
kızkardeş... kanka... güzellik salonu... sakın eşine aldırma...
Başkasına aldır o zaman eşini niye istemiyorsun
Genital bölgemdeki iç dudaklarda büyüme ve sarkma var utanıyorum
En sevdigim ben almak isterim kesinlikle
Alsın eşin görmüyor mu zaten
Genital bölgemdeki iç dudaklarda büyüme ve sarkma var utanıyorum
Zateb görmüyor mu oranı
Hayır
Tuhaf
Al aynayı karşına al bu da soru mu la
Aynayla nedense yapamıyorum
Biz mi yapcaz bacım git ağdacıya ya 🤣
Sebep olan o alsın işte