Hareketlerinde falan hiçbi sorun yok ama burnu böyle oldu

Hareketlerinde falan hiçbi sorun yok ama burnu böyle oldu

Pofuduk 🥰 bir şey olmaz dün gece diğer sorunuzu gördüm yanıtlayanlar arasında değildim fakat okudum detaylıca o saatten bu saate kadar hiç bir sıkıntı, farklılık olmadıysa olmaz daha geçmiş olsun 🌸
Geçen gün de bebek düştü diye soru sorulmuştu. Siz misiniz o. Eğer en ufak şüphe varsa doktora götürün. Siz anlamıyorken buradan bir resimle nasıl anlayalım. Onlar masum ve minik, zarar görseler belli edemezler. Doktor şart
Cevap
22Cevap
Korkma bir şey olmaz gadası
doktora gösterin hemen
Oyy kıyamam yaa Allah bağışlasın oğlum geldi gözümün önüne 🙂 korkma kusma felan olmamış zaten burnu çizilmiş biraz stick kremler var biz böyle durumlarda ondan sürüyoruz tavsiye ederim.
Bişey olmaz ya altı üstü burnu kırılır aq küçücük bebek eğer büyük olsaydı bir şey olmazdı ama küçük bebek hassas bir hastaneye götür baksınlar onların vücutları çok hassas
kıyamam😕 çok geçmis olsun burnuna dokundugunda ağlıyo mu inşallah bi seyi yoktur kafasını çarptı mı uyutma bir süre dikkat et sorun olursa hastaneye götür
hemen doktoro goturun kusma var mi basinda sis vs var mi burnu surtulmus kuzumun.. canniimmm Allah esirgesin yaa bebelere dikkat edin lutfen yaa
Kusma vs hiç olmadı olsa götürecektim. Yürüteçte yürüyor gülüyor hiçbir sorun yok gibi. İlk an çok ağladı ama soğuk suyla yıkayınca sustu hiçbir sorun yok şuanlık sadece burnunda iz kaldı işte böyle beyin kanaması falan geçirmiyordur inşallah diye korkuyorum sadece
Olay dün öğlen 1 gibi oldu
Olur kanka sağol🩷
Gecmis olsun. Doktora gosterin. Dili donmuyor agriyor olabilir. Sorun yasamamanjz icin
Ama ağrısa ağlamaz mıydı
Alisir agriya diye dusunuyorum. Doktora gidin bence
Dikkatli olun biraz. Bişey olmaz kafasını vurmadı dimi
Vurdu işte yere düştü pat diye ses geldi😔 ama bir sıkıntı yok alnı hafif kızardı en başta bide kaşının yanıda çok az kanadı ama geçti. Olay dün oldu bu arada
Doktora götür
Bişey olmaz ama Bebek nasıl düşebilir anlam veremiyorum
Annesi nasıl gözden kaçırır
Annesi yoktu ben vardım teyzesiyim. Vallahi bende anlamadım koltukta oturuyordu normalde gözümü ayırmam ama bir saniyeliğine telefona baktım sonra pat diye ses geldi bir baktım yerde😢
Geçmiş olsun. Çocuk kısmı boş bırakmaya gelmez dikkat edin
Burnu kırılmamıştır dimi ya
Kırılsa belli olur
Gerçi resimde tam belli olmuyor
Burnunun ucu kan toplamış gibi kızarık😔
Bişi olmaz çabuk iyileşir üzülme
Senin bebeğin olsaydı iyileşene kadar uyumazdın her halde 😄
Zaten benim çocuğum gibi hiçbir fark yok gözümde😔 gece ağladım canım çok sıkıldı benim hatam sadece
Kaza geliyorum demez oldu bi defa üzülme artık
Geçer bir haftaya
İnşallah😔😔😔🩵🩵
Yeter artık üzülme
bir şey olmaz iz kalmaz ama 2 saat uyutma ne olur ne olmaz
Dün oldu olay 2 saat uyutmadık sonra uyuttuk. Yürüteçte geziyor gülüyor falan sorun yok görünürde ama beyninde falan bir şey olmamıştır inşallah sadece ondan korkuyorum😔
Çok kötü düştü ama pat diye ses geldi umarım söylediğin gibidir😔 yinede sağlık ocağına götürcem
Cidden çağırırlar mı
Kontrol ettirmek te fayda vardır böyle şeyler ihmale gelmez.
Bilmiyorum işte yürüteçte yürüyor gülüyor hiçbir sorun yok gibi. İlk an çok ağladı ama soğuk suyla yıkayınca sustu hiçbir sorun yok şuanlık sadece burnunda iz kaldı işte böyle😔 beyin kanaması falan geçirmiyordur inşallah diye korkuyorum sadece😔
Düştü gu zemin sert mi idi bide için rahat etsin diyorsan götür doktora
Yerdi işte halı vardı ama inceydi😔 pat diye ses geldi düşünce
Biz ne söylesek boş bir şey olmaz diyemeyiz olur da diyemeyiz anne olarak karar senin
Sağlık ocağına götürcem her ihtimale karşı😔
Ablacım bunu buraya atana kadar çocuğu doktora götürsenize
Bir şey olmaz krem sür istersen
Portakal kabuğu sürsene oraya cildi güzel olsun
Düşmenin etkisiyle olmuş geçer 3 4 güne ağrı kesici krem falan sur bebek normal hareketlidir düşecek kalkacak sen daha iyi bilirsin
Evet ya hiçbir sorun yok gibi yürüteçte yürüyor gülüyor o yüzden doktora götürmedim ama yüz üstü düştü inşallah kafasına bişe olmamıştır diye korkuyorum
Sert miydi düştüğü yer
Evet yer işte😔 halı vardı ama ince halı
Sen bi sağlık ocağına götür için rahat etsin en iyisi
Evet hastane olmasa da en azından sağlık ocağına götürcem😔
Dunde buna benzer bir soru sormustunuz.
Sanirim ayni kisisiniz keske soru acip burada insanlardan fikir alacaginiza cocugu hastaneye goturseydiniz
1 haftaya geçer
Beyin kanaması falan geçirse anlardık dimi😞
Evet. Bide göz altlarında biraz çöküklük var sanki şimdi fark ettim😔 sağlık ocağına götürcem sanırım
Şakar mısın sen niye dikkat etmiyorsun
Bir anlık dalgınlık işte yaptık bir hata😔
Aman dikkat et ilk çocuğun mu
Yok teyzesiyim ben💚
Canım ya kıyamam sen yine bir göster burun kemiği hasar görmüş olabilir
Yüz üstü düştü bende ondan korkuyorum😔 beyin kanaması falan geçirmiyordur inşallah diye bide😔 annemi ikna edebilsem götürcem ama annem gerek yok diyor
Yok allah korusun uyumasına izin verme yüz üstü ise o ihtimal düşük ama burnuna baktırın
Baktırıcam çok teşekkürler😢🩵
Uyumasn şu an durm ne
Olay dün oldu zaten öğlen 1 gibi. O dan sonra öğlen 4 gibi uyudu 2 saat
Çok şükür bir şey yok o zaman
Evet ama burnu kırılmamıştır dimi ya
Ya nefes alışverişinde değişiklik var mı ki onun kemik çok sert değildir henüz kolay kolay kırılmaz
Nefes alışında sorun yok ama hapşırması biraz garip yani dün yanımdayken bir defa hapşırdı ama tam hapşıramadı gibi
O gayet doğal aradan gün geçmiş rahat ol güzel düşün güzel olsun
İnşallah sağol🩵🩵🩵
Sen sağol sağliklı bir yaşam dilerim
yahu hastane var doktor var siz deli misiniz
Geçmiş olsun. Yavrunuzun yanından ayrılmayın
Kıyamam ya geçmiş olsun bir şey olmaz
Merhaba, kusma ve uykuya meyil yoksa sorun etme
Çol çabuk toparlıyor teramicyn pomat sür
Beyin kanaması falan geçirse anlardık dimi😔
Yok canım ya nereden çıktı uykuya meyil ya da kusma oldumu
Olay dün oldu biraz fazla uyudu normalde öğleden sonra 1 saat falan uyur dün 2 saat uyudu
Kusma olmadı
Şimdi nasıl bakışı duruşu denge kaybı var mı
Normal gibi geliyor😞 yinede her ihtimale karşı sağlık ocağına götürcem ya
Sağlık ocağına tabiki götür
doktora götürün saçmalama
Bilmiyorum işte yürüteçte yürüyor gülüyor hiçbir sorun yok gibi. İlk an çok ağladı ama soğuk suyla yıkayınca sustu hiçbir sorun yok şuanlık sadece burnunda iz kaldı işte böyle beyin kanaması falan geçirmiyordur inşallah diye korkuyorum sadece
bilmiyorum diye bir şey yok çocuğun bütün organları su gibi, beyin travması geçirebilir allah korusun. hastane çok mu uzakta allasen
Sağlık ocağına götürcem şimdi hastane sıra bekle falan çocuk da perişan olmasın
bir şey olmaz
İnşallah
İçin rahat olsun. Burunda bir yamukluk falan olsa göster dedim ama deride hafif bir soyulma olmuş gibi duruyor
Gözleri nasıl
Gözleri falan gayet normal yürüteçte geziyor gülüyor
Dün düştü saat öğlen 1 gibi
Açelya 🌺🥰
Tabi öperim🥰🥰🥰 çok teşekkürler annesi değil teyzesiyim🩷
Annesi işte öğlen 3’e kadar ben ve annem bakıyoruz💚🩵
Geçmiş olsun
Doktora götür
geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?