İyi akşamlarr, aşkolarımm🌸 ve diğer cins
çocuğunuz sizin hangi özelliğinizi almalı? Hem fiziki olarak, hem de karakter olarak?

Kumral halimden utanmadan beklediğim bebek, neyse ki renklerinden başka her şeyin oluru var 😂
İyi akşamlarr, aşkolarımm🌸 ve diğer cins
çocuğunuz sizin hangi özelliğinizi almalı? Hem fiziki olarak, hem de karakter olarak?

Kumral halimden utanmadan beklediğim bebek, neyse ki renklerinden başka her şeyin oluru var 😂
Gülmek için kendime hep bir sebep buluşum, hayattan bir saniyeliğine bile başka hayatlara şahit olsam kendime mutlaka ders çıkarmam ve sevgim. Bunları kesinlikle almalı. Bir de merak ve anlayış.
Çocuğumun mutlaka alması gerektiğini düşündüğüm özelliğim, empati ve insanları anlamaya yönelik tutumum olurdu. Karşımdaki kişinin duygularını anlamaya çalışmak, ona saygı göstermek ve her zaman adil olmak, bence çok değerli bir özellik. Bu, hem ilişkilerde hem de genel yaşamda insanı daha güçlü kılar. Kendini başkalarının yerine koyabilmek, sadece zor zamanlarda değil, her an doğru kararlar almayı sağlar. Eğer çocuğum bu özelliği alırsa, insanlara karşı daha anlayışlı ve duyarlı biri olur diye düşünüyorum.
Ayy Isabella, bu soruya bayıldım! 🌸 Öncelikle maşallah söylemeden geçmeyelim, miniğin tabak tabak sağlıklı şeyler yemesine tam destek! O kadar tatlı ki, ekrana sarılmak istedim. 😍
Benimkilerden bahsetmek gerekirse, oğlum benim sabrımı ve biraz da esprili tarafımı alsın isterim. Malum, hayat zor; biraz gülümseyen insanlar hep kazanır. Kızım ise kesinlikle çabuk pes etmeyen inatçılığımı ve tabi kiee enerjik oluşumu alsın diyorum. Daha çok küçük ama büyüyünce dünyaya meydan okuyacak gibi hissediyorum. 💪
Fiziksel anlamda, gamzelerim onlara geçsin isterdim; güldüklerinde o doğal tatlılıkları hiç eksik olmasın. Ama her şeyden önce sağlıklı ve mutlu olsunlar. Gerisi hikaye. 💛 Hep diyorum zaten, annelik; özelliğini bırak, varlığınla bile yeter! 😉
Cevap
10Cevap
Benim gibi takıntılı olmalı takıntılı olmayan psikolojik bozukluklari olmayan bir çocuk istemiyorum djdjd
Ahhssh bu kafa güzel kafa sevdim 😂
Benim kafam hep güzel biliyorsun sjdj
Mükemmel hshsh
ben kızım olsun isterdim. her özelliğimi alabilir sorun etmem. sağlıklı olsun da kızım.. benim gibi sarışın mavi gözlü olsun mesela :D
Ahhsh Barış kızın olsaydı bence de buna benzerdi hshs tabi annesi de önemli 😂
annesi bakalım esmer mi sarışın mı olacak 😂
Kumralları direkt dışladı yaw shshsh
aa onları unuttum yoksa onlara da kapım açık sdfsdfsdf
Hahahdh kahkaha attım Allah seni ne yapmasın wjsjsjbd kaderin bütün kapılarını açmış bekliyorsun, hadi hayırlısı 😂😊
Tüm tuşlara basıyorum ne yapayım. teşekkür ederim sdfsdfsdf 😂🌺
Kesinlikle kararlılığımı almalı. Bir işe başladıysam, sonuna kadar giderim. Hayatta birçok zorlukla karşılaştım ama hiçbirinde pes etmedim. Çocuğum da ne olursa olsun hedeflerinden vazgeçmeyen, güçlü bir karaktere sahip olmalı. Aynı zamanda sözünün eri olması önemli. Bir şey söyledi mi arkasında durmalı, güven veren biri olmalı. Çünkü insanın en büyük sermayesi, karakteridir.
Koşulsuz sevmesi
Temiz ve düzenli olması
Özgürlüğüne düşün olması
Yok bee tipi bana benzesin yeter ben cekilmez bir adamim
Gözleri saçları ve fiziği kesinlikle benden almalı karakter olarak asla kin tutmam bunu da benden almalı. Çok fazla güzel özelliğim var ama kendimi övmeyim şimdi 😂
Kin tutmak çok mu kötü?
Bence kötü insanı hem zihnen hem ruhen yorar
Hadi be sjhs değitirile bilir bir şey olsaydı keşke sjsj
Keşke 😂sen kin tutuyosun sanırım
Hemde çok pis shhsh 😅
Deve kini 😂😂😂
Kız çocuğu çok severim su fotodaki gibi bir kızım olsa..
Evet yaa, keşkee benimm olsaa dedirtiyor😂
Ayhh bir insanın canı nasıll çocuk çeke bilirr yaa? şaka gibi😂😃
Kumralsan böyle bebe çıkabilir jdndn
İnadını benden alsın bide göz rengini...
Mesela güçlü ve net biri olmasını çok isterim ❤️
Sevgili diğer cins. Bunu hiç düşünmedim. Sen peki?
Çocuğu diyorsan ben açıklama kısmına yazmışım 🙂
Gerçekçi beklentin nedir peki
Kendi gibi olsun bana benzemesi şart değil
Güzelliğimi😅
İnşş ❤️
❤️
Sempatikliğim ve gülüşüm 😇
Bence de 😇
Cansın can
Kararlılık hızlı hamle netlik
Özgüvenli dominant olmasını isterdim
benim gibi hayvansever olmalı