Güncellemeler
1 yıl
Soruda belirtmeyi unutmuşum. Kocam nöbette yoksa ona söylerdim..
Güncellemeler
1 yıl
İnciri yedimm. Gece duramadım kayinvalidem gile gittim. İnşallah onlarda vardır diye dua ederek gittim varmiss😃Yemesem gerçekten uyuyamazdim. İlk aşermem kuru incir olduu🥰🫠
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bir yerden almayı dene
Yarın sabah ilk iş o incir yenilicek sabaha kadar bir şey olmaz herhalde 😅 ya da kaynana mesaj at durumu anlat 🤣
Gece duramadım kapilarini çaldım. Kapıyı kayinbabam açtı biraz çekindim ondan açıkçası ama kayinvalideme söyledim ikisi de hem güldüler hem sevindiler 🫠😃
Bence iyi yapmışsın zaten aranız iyise cekinmene gerek yok bu tür şeylere aradaki bağı kuvvetlendirir eee sonuç olarak o incir yenildi mi peki 😅
Evet aramiz iyi
Yenildi incirr allahtan onlarda varmış. Giderken dua ettim inşallah vardır diye 😃. Bizi arasaydin biz getirirdik felan dediler sagolsunlarr
Aynı apartmanda degilmisiniz? Sonuçta olarak incirler yenildi görev başarılı bir şekilde sonuçlandi afiyet olsun ikinizede 😅
Aynı apartmandayiz ama biz getirirdik sen yorma kendini felan dediler. Hamileyim diye ayrı bir ilgi gösteriyorlar. Onlarda ayrı sevinçli çünkü 😄🫠
Evet görev başarıyla sonuçlandı, teşekkür ederimm😊
Olmaz olur mu aranizin iyi olmasina sevindim açıkçası // şimdi sırada yeni görevler var 🤣🤣 aserme sadece Türklerde varmış biliyor musun 🤣🤣
Yeni görevler ne😃
Ne alakası var türklerle, bazı hamile kadınlar aşerir hormonların ne gosterecegi belli olmuyor ki 😃
Onu sana sormak lazım ben nerden bileyim canın ne çekiyor 😅🤣🤣 yok yaa gerçekten bir videoda denk gelmişti doktor öyle söylemişti 😅🤣
Daha böyle asermem olur mu bilmiyorum. Bakicaz 😃
Allah Allah garip. Hamilelik bu sonuçta yabancı Türk ne farkeder😂
Sen çekinme canın ne istiyorsa ye gitsin bir şey olmaz boş ver 😅 ilk çocuk mu cinsiyeti belli mi acaba 😊
İlk çocuğumuz. Evet belli cinsiyeti, kız:)
Maşallah Allah kucaginiza almayi nasip etsin 😊 demek o yüzden gece gece incirler gomdun midene cimcime çok nazlı illa yenilicek dedi 🤣
Amin teşekkür ederim:)
Evett. Aslında bakarsan kuru meyvelerle felan pek aramda yoktur ama dün bayağı iştahla yedim😃 Kayinvalidem yanına süt de ısıtmıştıı. Öyle işte gece gece ugrastirdik kızımla 😄
Olucak onlar bu dönemlerin tatlı günleri esas cimcime dünya ya gelince goruceksin sen 🤣🤣
Evett, bu daha fragman😂
Aferin aferin sonunda sende ne olcagini biliyorsun 🤣🤣🤣
Neyse daha 4,5- 5 ay var 😂
İşte 4.5-5 ay daha rahat et sen incir falan düşün sonra bakalım yemek yemeğe zamanın kalıcak mi 🤣🤣 geçen haftaydi sanırım güldür güldür de bunun skeci vardı onu izle 🤣🤣
Zaten daha yeni yeni toparlanıp rahat ettim. İlk aylar mide bulantısından kusmaktan hicbirsey yapamıyordum son aylarda kesin zorlar beni ama olsun ya kızıma değer hepsi. Sağlıklı doğsun yeter kii⚘️
Evet izledim😂
Şakası bir yana tabi ki herseyin başı sağlık Allah sağa salim kucağınıza almayı nasip etsin 😊 zaten sonrası baya ugrastiricak 🤣
Amin inşallah:)
Evet ugrastiracak o kesin😃
Olsun yaa senin içinde ekşin olur 🤣🤣 kizm yapma etme seni ben doğurdum diye diye soylenirsin 🤣🤣
Git çal kapılarını hem onlarda böyle bi durumun içinde oldugu için sevinirler merak etme sıkıntı olmaz ya da internetten spariş ver olmadı
Gece duramadım kapilarini çaldım. Kapıyı kayinbabam açtı biraz çekindim ondan açıkçası ama kayinvalideme söyledim ikisi de hem güldüler hem sevindiler 🫠😃
E söyledim sana 😂
Evett😃
Bir dakine cekinme direkt dal eve bak buda hoşlarına gider
Aslında öyle çekince de değilde nasıl desem ki gece gece aşerip onların yanına gidince söylerken çekindim biraz. Doğal ve normal bisey ama ilk kez oldu böyle bir durum ondan sanirimm
Çekinme doğal şeyler arkadasımın eşi aşermişti 4 arkadaş gece 2.3 gibi zevkle falan aramıştık
Ne güzell
Enişteye söyle petrol marketin bir koşu alsın da gelsin
Söyleyin lütfen vallahi ayıp değil uyandır ve iste hamile olan için mazur görülür bu
Ya çekiniyorum biraz hem uyumuslardir rahatsızlık vermeyeyim ama canımda çok istiyor. Asermek çok farklıymış ilk kez oldu böyle
Hafifçe kapıyı tıklayın zaten uyumuşlarsa duymazlar
Uyumamış iseler hemen duyar açarlar
:) tamam mı bende böyle yapıyorum bu durumlarda
Onlar kesin uyumuslardir ya. 10.30 olmadan uyuyorlar. Onlarla birlikte esimin kardeşi de var o uyumamistir belki ama ondan da çekinirim ben
Hmm keşke elimizden bir şey gelseydi
Üzgünüm Allah yardımcın olsun kardeşim benim
Teşekkür ederim yine de ya
Aminn
🌸🌸🌸🌸
Ee ben yetişene kadar sen yemişsin sjdjd
Evet öyle oldu😃
Kocan ne işe yarıyor alsın
Muhtemel kalsiyum potasyum eksiği var
Marketten alsın kocan
Nerede yaşıyorsun getirelim
İstanbul'da kapınıza bırakabilirim
Motorla hemen bırakabilirim dilerseniz hamile bir kadını yoklukta bırakmak olmaz
eşine söyle alsin azçık
Eşin nerede gitsin alsın niye eşine demiyosun
Söyle bence yavrum onlara uyudularsa da kaldır yani önemli k
Konu
Buraya yazMak yerine kocan olacak okuze soyle
Kim çaktıysa sana o getirsin
Kocana söyle gitsin alsın
Ona yine söyle bi mesaj atsın anne ne uyumadıysa gider alırsın
Gece kacta hmile kaldın
Nasıl bileyim onu bilmiyorum
Kocana söyle bulsun
Trendyoldan söyle ablam yeğen mahrum kalmasın