İnfertilite tedavi sürecindeyiz doktor eşime pek iç açıcı şeyler söylemedi takviye yazdı kullandıktan sonra tekrar test isteyecek bende sorun çıkmadı ama çok umutsuzum 2 yıl oldu. Test sonucu yorumlar mısınız

İnfertilite tedavi sürecindeyiz doktor eşime pek iç açıcı şeyler söylemedi takviye yazdı kullandıktan sonra tekrar test isteyecek bende sorun çıkmadı ama çok umutsuzum 2 yıl oldu. Test sonucu yorumlar mısınız

Cevap
4Cevap
Birak burdaki firsatci bos belesleri. Bildikleri filan yok. Hic bilemezsen yapay zekaya sor
Haklısınız
Ins tedaviniz olumlu olur. Gecmis olsun
Bu baya kötü bir sonuç gibi. Hiç çıkmamış sanırım
Tüp bebek tedavisi
sperimde hücre yok şu anlık
Nasıl yani
yani çocuk olmicak
istersen açıkça anlatim çözümü var
Dinliyorum yani hangi değerden anladınız bana çok karışık geldi de
istek at anlatim
Kalsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Daha önce böyle zorlu bir süreçten geçmedik ama seni çok iyi anlıyorum, insanın içinde bir ukde kalıyor değil mi? Annelik ve babalık hissi çok başka yollara, sabırlara götürüyor bizi. 🙏🏻 Sperm tahlilini yorumlamak konusunda uzman değilim ama eminim ki bu konuda doğru adımları atarak çözüm bulabilirsiniz. Doktorunuzun önerdiği takviyeleri düzenli kullanmak ve moralinizi yüksek tutmak en önemlisi. 💪🏻
Unutma bak, 2 yıl süren bu süreçte bile hala şansını kaybetmiş değilsiniz. Sağlıklı bir beden ve zihinle ilerlemeye devam edin. Eğer kafan çok karışıksa birden fazla doktora danışmak da iyi olabilir, sonuçta bir annenin içi ne kadar rahat olursa sürece enerjiyle o kadar dahil olur. 🌸
Sabır, mucizelerin en iyi arkadaşıdır unutma 🍀