Size bir şey soracağım Benim eşimin çocuğu olmuyor ve ben de çok çocuk istiyorum onu da az çok ikna ettim doktora tüp bebek için tedavi isteyeceğim bir sorun var doktor ile anlaşmaya çalışsam eşimin spermi yerine başka Sağlıklı bir insanın spermini istesem yapar mı?
şimdi gelip de bana burada ahlak bekçiliği yapmayın ortaya çıkar diye çıkmaz çıkmaması için de elimden geleni yapacağım.
çıkarsa da çıksın sorun değil ama ben şimdi çocuk sahibi olamazsam ileride hiç olamayacağımı da gayet iyi biliyorum.
Sizin sadece beni yargılamadan ne yaşayıp yaşamadığım bilmediğiniz için ne olur beni yargılamayın ve bana sadece bir Fikir verin lütfen
şimdi gelip de bana burada ahlak bekçiliği yapmayın ortaya çıkar diye çıkmaz çıkmaması için de elimden geleni yapacağım.
çıkarsa da çıksın sorun değil ama ben şimdi çocuk sahibi olamazsam ileride hiç olamayacağımı da gayet iyi biliyorum.
Sizin sadece beni yargılamadan ne yaşayıp yaşamadığım bilmediğiniz için ne olur beni yargılamayın ve bana sadece bir Fikir verin lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer