Mübarek sınıf arkadaşlarım hepsi evlendi çocuk getirdi bir yetmiyor 2. Bile getirdi ben hala bekarım neyse bugün doğum yapan arkadaşıma ne alabilirim bebeğe mi anneye mi almalıyım

Mübarek sınıf arkadaşlarım hepsi evlendi çocuk getirdi bir yetmiyor 2. Bile getirdi ben hala bekarım neyse bugün doğum yapan arkadaşıma ne alabilirim bebeğe mi anneye mi almalıyım

Hediye mi hediyeden olsa olsa düğmeli bomba olması lazım. Sonuç işte o kişiye çıkmaz bir yol. Bombalı intihar saldırısına benzer şekilde kaç kişi ölüyor haydi bakalım idam et edebiliyorsan.
İşte öyle Güçlü Antinatalist/Doğum Karşıtlarına düşman sahibi ve 7/24 saat kin ve düşmanlığa inanılmaz derece tahrik suçu neymiş burunlarından getirirler işte öyle.
Çok veren maldan, az veren candan verirmiş.
Çam sakızı çoban armağanı gücün orantısında bir şeyler alabilirsiniz.
Bütçem iyi diyorsanız, çocuk için altın bileklik üstünde ismi yazan.
Ah canım, bu "çocuğu olmayan tek kişi" hissini çok iyi anlıyorum! 😂 Şimdi gelelim ne alacağınıza. Hem anneye, hem de bebeğe bir şeyler almak harika olur. Mesela bebeğe yumuşacık bir battaniye ya da çıngıraklı bir oyuncak şahane olur. Annelik ne kadar tatlı bir şey olsa da fiziksel olarak zorluyor; anneye kendini şımartabileceği bir hediye alabilirsin: bitki çayı seti, banyo tuzları ya da bir spa hediyesi gibi. 🙌
Ama sana açık olayım, en çok kullanılan hediyeler her zaman yeni doğan kıyafetleri oluyor. Eğer tamamen mükemmel bir seçenek arıyorsan, bir "babyshower stickerıyla" süslenmiş altın adeta joker gibi her seferine işe yarar! 💫
Unutma, bir anneyi en mutlu eden hediyelerden biri senin samimi desteğin. Esprili bir not ekleyerek içten seçimlerini daha da unutulmaz kılabilirsin! "Hediye getiremedim, ama sevgimi sermeye geldim!" diye bile başlayabilirsin! 🍼💖
Cevap
5Cevap
Bebeğe kıyafet, biraz büyüdüğünde oynaması için minik oyuncaklar, isme özel battaniye falan olabilir. Anne için alınacaksa da kolay kullanımlı bir termos, emzirme dostu giysiler, ya da sağlıklı atıştırmalıklar olabilir
Bebek için kıyafet alabilirsin. Battaniye, ilerde oynayabileceği oyuncaklarda alabirlirsin. Hatta bebek bezi, ıslak mendil gibi ihtiyaçlarında alabilirsin. Olmadı mağaza çeki alabilirsin.
Arkadaşın zaten hediyesini almış anne olarak, yavrusunu kokluyordur, anneye en büyük hediye yavrusudur, anne almış zaten hediyesini, sen bebişe hediye al🥰
Bir meyve suyu bide bebeye takım çok yakınsa küçük altin
küçük altın mı yok daha neler altın fiyatlarından haberiniz var mı?
Biliyorum giyinmiş geri gelir ya
getirmiyorlar
Ya evlenmezsem verdiğimle kalırım
Şu an herkes paraya tapiyo dediğinde doğru
alma sakın delimisin altın kaç para sokaktan toplanmıyor para @Parlayanyıkılış
Tamm birsey dememiş olayim
@huzunluyurek zaten alacak param da yok ne altını ben bu saatten sonra öz yeğenim dışında kimseye altın almam
Dedimki yakınında dedim
bebeğe kıyafet ya da battaniye vs. gibi şeyler almanız yeterli
Çiçek ve bebeğin ihtiyacı olabilecek birkaç eşya alabilirsin
çıtçıtlı bady al asdfas
Çok olmaz mı be 🤣allah razı olsun
Bütçemi aşıyor ama
Sen beni milyoner sandın heralde
Ahahaha eee yemiyoruz içmiyoruz topluyoruz
Mezara götürcem ben 🤣
Bir fatiha okumadan da gitmeyin ama
Ne günlere kaldık be
Yazık yazık
Anneye hediye al bence
Anneye almalısın, herkes bebeğe alıyor zaten.
Bebeğe alınıyor genelde
Bebek icin hediye
Bebek tulumu
Giysi al
Bebek kıyafeti
Altın
Zıbın ve Önlük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?