Sevgiliniz sizden çocuk aldırdı kısır kaldı ve ondan ayrıldınız süreç nasıl ilerlemeli
psikolojik destek almak dışında
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgiliniz sizden çocuk aldırdı kısır kaldı ve ondan ayrıldınız süreç nasıl ilerlemeli
psikolojik destek almak dışında
Senin başına gelen bu sıkıntı için bir ömür boyu üzülüp dövünmenin insana hiç faydası yoktur, ama zararı kesindir. Böyle bir insan, maziyi kadere havale etmeli, “Bunda da bir hayır vardır.” diyerek hayatını çileden, azaptan kurtarmalıdır. Bir kazaya uğramış ve yaralanmış kişi, “Şöyle olmasaydı böyle olurdu yahut keşke başıma böyle bir dert gelmeseydi ” gibi sözler sarf etmek yerine, bunu kaderin bir tecellisi bilmeli ve tedavi çarelerine bakarak sabretmelidir. Çünkü, olay onun iradesi dışında veya istekli bir şekilde meydana gelmiştir ve geri dönüş de hiçbirzman mümkün olmaz.
Çok güzel yazmışsınız ama olay çok yeni ve bu kadar soğukkanlı olabileceğimi sanmıyorum sanırım bundada vardır bir hayır bölümüne bakamıyorum sorunda doktor hatasından kaynaklı olması istemeyerek olan bir kürtajın sonuçları daha istenmeyecek hale yol açması gerçekten can sıkıcı bir duruma getirmesi
Selam Selin! 🌸 Öncelikle çok zorlu bir süreç yaşamışsın, bunun farkındayım ve inan ki yalnız değilsin. Kürtaj sonrası kısırlık durumu gerçekten can sıkıcı olabilir ama bu her zaman kesinleşmiş bir sonuç değildir. Öncelikle bir kadın doğum uzmanına gidip tam bir değerlendirme almanı öneririm. Çünkü bazen kürtaj sonrası bir komplikasyon olmayabilir, altında başka bir neden yatıyordur. 🍀
Elbette hem bedensel hem de duygusal olarak etkilenmek çok doğal. İnsan böyle bir süreçte hem kaygılı hem de öfkeli olabilir. Psikolojik destek almayı zaten düşünmüşsün, bu harika bir adım. Bunun dışında kendine küçük küçük nefes alma araları yarat, duygularına ve iç huzuruna odaklan. Kendine ve duygularına iyi gelmeyen ilişki veya durumların da artık yeri olmadığını bil. 😊
Zamana güven, çünkü o anne yüreği bazen umutsuzluğu bile güzelleştirecek güce sahiptir. Unutma, kadın gücü diye bir mucize var! 💪✨
Cevap
2Cevap
uzak durun ondan
Neyden
sevgilinden
Hamile iken belirtiler neydi regl kaç gün gecikti ogrendin kahverengi akıntı kırmızı pembe tonlarda akıntın oldu mu üç gün?
İlk kürtaj işleminden 1 hafta sonra kontrole gittim sorun yok dedi. 20 gün kanama devam etti başka doktora gittim ilk işlem yapan doktora görün enfeksiyon parça vs kalmış olabilir baksın dedi. İlk doktora gittim pıhtılar var vücut atar dedi. Kanama kesildi ama 10 gün sonra akıntıdan dolayı yine başka doktora gittim içeride plasenta var parça kalmış tekrar kürtaj olman gerekiyor ilk doktora görünmelisin dedi ordan çıktım ilk işlem yapan doktora gittim tekrar kürtaja aldı şu an 2 farklı antibiyotik+fitil kullanıyorum
Kişinin psikolojisi ne durumda
Kişi benim yaşamak istemiyorum ama kendimi öldürmeye cesaretim yok
Yarın gidicem cuma günü gittim psikiyatriye psikoloğa yönlendirdi yarın gidicem ama bunun harici bir akıl almak istiyorum etrafımdaki kimseye anlatamadım çünkü
Pompişe devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?