Merhabalar, başıma her ebeveynin korkulu rüyası olan o kötü şey geldi.
Kızım 6 buçuk aylık. 50 cm‘lik yataktan düştü.
İşten eve gelmiştim, annem çocuğa bakıyor gün içerisinde, bugünde aksine işte o kadar sinirlerim tepeme çıkmıştı ki, oysa her şeye pozitif bakan, akışına bırakan biriyimdir. Küfür etmeyi sevmem, sürekli bela okudum.
Eve geldim, annem kendi evine gitti, ev işi vardı biraz bitireyim dedim. Her zamanki gibi kızımı da yanımda götürüyorum eğlene eğlene işimi yapıyorum onunla. Dalgınlığıma gelmiş olacak ki diğer odaya giderken kızım yuvarlanıp yataktan yere düştü (ebeveyn odasında).
Ben iki adımlık yere koşarak gittim ve önce kontrol ettim. Sırt üstüydü odaya girdiğimde. Kafasının sol tarafına düşmüş, parke ve halı var halının üzerine düşmüş. Kucağıma aldım, yarım saniye ağladı. Sonra göz kontağı kurunca sustu. Sonra bi 10 saniye daha ağladı sonra şarkılar söylemeye başlayınca gülmeye başladı. Çok güleç bir kızdır ve hala güldüğünde iyi olduğunu düşündüğüm için hastaneye gitmeye gerek duymadım. Normal hiç bir şey olmamış gibi davranıyordu. Gözleriyle uzattığım objeleri takip edebiliyordu. Kusma, ateşlenme, ağlama yok. şu an uyuyor ama benim gözüme uyku girmedi. Hem işin stresiyle hem evde başıma gelenler. Çok üzüldüm kızıma. Bu da bana ders olsun artık, önlemimi daha iyi alacağım. Sizin de başınıza geldi mi? Kontrol ettirmeye hangi durumlarda götürmeliyim? Hastaneyi aramıştım bir personele anlattım, semptomlar olmadığı sürece önemsiz olduğunu ama çocuğu sürekli kontrol etmem şartıyla yetebileceğini söyledi.
Kusura bakmayın uzun oldu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer