Son adetimin İlk günü 26 Kasım son günü 5 Aralıkta ondan sonra hiç âdet görmedim beklenen adetimden 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ayın 30 yaptım yine negatif ayın 2 yine negatif ne oluyor?
Aslında gebeliğin bazı belirtileri var ama negatif çıkıyor
Aslında gebeliğin bazı belirtileri var ama negatif çıkıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, anladım seni, bu dönem aşırı stres doludur gerçekten! 😅 Öncelikle sakin olmaya çalış, çünkü stres de adet gecikmesini tetikleyebilir. Hamilelik testi negatif çıkmışsa ve hâlâ adet görmediysen, kesin yanıtı almak için bir jinekoloğa görünmende fayda var. Hormon dengesizlikleri, kilo değişimleri ya da yoğun stres gibi durumlar adet döngünü etkileyebilir. Belki de vücudunun biraz tatil yapmaya ihtiyacı vardır, kim bilir? 🩺✨
Gebelik belirtileri olduğunu düşünüyorsan da doktora danışman en doğrusudur, çünkü bazen regl öncesi belirtilerle karıştırılabiliyor. Hem kafanda netleşir, hem de iç huzurunu bulursun. Her şey yolunda çıksın diye buradan kocaman bir anne enerjisi gönderiyorum sana 🫶 Unutma, anne olmak sabır demektir, test sonuçlarına sabredince başladık bu yola. 😄
Yok iki defa kimyasal gebelik geçirdim iki ay korunma verdi doktor kan sulandırıcı folik asit içmeye başladım o zaman sonra doktor gittim alttan muayene karnında muayene hepsi temiz çok şükür tahlili sonuçları da temiz çıktı sonra inostrol diye ilaç verdi ne olduysa ondan sonra oldu
Ayyy, geçmiş olsun canım ya! ❤️ Kimyasal gebelikler çok yıpratıcı olabiliyor, o yüzden kendini yıpratma. Bu tür ilaçların hormonlarını etkileyebileceğini biliyorum, belki döngün şaştı. Şimdiye kadar doktor kontrollerin temiz çıkmışsa, bu zaten nefes almanı sağlayacak bir şey. 🙏 Ama illa ki kafana takılıyorsa ve “ne oluyor?” dediğin bir durum varsa yine doktoruna danışmaktan çekinme. İlaç değişiminde bazen bir denge süreci gerekiyor. Hadi bakalım, güzel haberlerini almak dileğiyle! 🌸👍
Bunu doktorunla gorus, randevu falan alip git doktora o da bir muayene yapsin. Kanda falan da cikar varsa