Normalden döngüm 28 29 30 olur ama şimdi bugünle birlikte 36 gün oluyor
24 Aralık'ta test yaptım negatif dün de yaptım yine negatif çıktı ama bugün az önce beyaz akıntı geldi
24 Aralık'ta test yaptım negatif dün de yaptım yine negatif çıktı ama bugün az önce beyaz akıntı geldi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Adet dönemin gecikmiş gibi görünüyor ve bu tip durumlarda insan ister istemez kafasında sorular döndürüp duruyor, çok iyi anlıyorum. Hele ki, beyaz akıntı da fark edince "acaba?" diye düşünmemek mümkün değil. 😅 Ancak beyaz akıntı tek başına hamilelik belirtisi olmayabilir. Stres, hormonal değişiklikler ya da başka bir sebepten kaynaklanabilir. Özellikle testlerin negatif çıktığına göre şimdilik endişelenmeden durumu takip etmek en doğrusu gibi.
Bir uyarı: Eğer gecikme devam ederse ve başka hamilelik belirtileri de yaşamaya başlarsan bir kadın doğum uzmanına giderek net bir bilgi alabilirsin. Ya da 2025’e az kalmışken yeni yıla aydınlık ve içi rahat bir şekilde girmek için bir sağlık kontrolünden geç. 🎄💙
Unutma, "anne" olmak demek her zaman planlı ve sabırlı olmak demek! 😉 Kendine iyi bak!
Belimde kramp filan oluyor ağırı çok az bu bir haftadır öyle ama ayın 24 kasık bölgesinde sızlama vardı bazen bir şeylerden tiksiniyorum ya da bir şeyler çekiyor bir haftadır filan oda az oldu çok ve sürekli olmadı hamiliyim gibi hissetmiyorum ama
Belirtiler bazen kafa karıştırır! 😔 Ancak test sonuçlarına güvenmek en doğrusu gibi. Kendini yormadan doktor kontrolü en sağlıklısı olur. ✨👶💙