5 aylık bebekte yabancılama?

Arkadaşlar merhaba Bebeğim 5 aylık. 4 aylık olduğundan beri aşırı yabancılama yaşıyor yabancılamanın normal olduğunu biliyorum ama şöyle bir durum var bebeğim bunu çok abartıyor normalde de yatırınca oynarken Çığlık ata ata oynayan bir bebek çok fazla sesi çıkıyor yani çığlıklar atıyor böyle oynuyor bağırıyor falan ama yabancı biri gördüğü zaman Yabancı biri Onu sevmek istediği zaman ya da kucağına aldığı zaman aşırı derecede Çığlık Atıyor gözyaşları akıyor böyle ve resmen sakinleşmiyor kucağıma alsam da sakinleşmiyor mutlaka o ortamdan çıkmam lazım ya da bana gelen birisi varsa evine dönmesi gerekiyor Başka türlü asla sakinleşmiyor Sadece babasında ve bende duruyor diğer insanlara karşı aşırı tepkili ve bunun yüzünden ne ben dışarı çıkabiliyorum ne de birisi bana gelebiliyor katılana kadar ağlıyor mosmor oluyor gözyaşları akıyor resmen çok Çığlık Atıyor bütün mahalle duyuyor yani o derece bunu nasıl yenebilirim Markete falan götürüyorum ama insanlar uzaktan görünce ağlamıyor zaten Yani bir insanla aynı ortama girince insanlar ona yaklaşınca ağlamaya başlıyor Ben de bu yüzden hiçbir yere gidemiyorum Çünkü kalabalık bir yeri görüp de onlara bakıp bakıp başka bir eve gidince duvarlara bakıp bakıp ağlamaya başlıyor ne yapabilirim Ben alıştırmaya çalışmak için gidiyorum ama alışmıyor hep eve dönmek zorunda kalıyorum ağlamasından katılacak diye korkuyorum

5 aylık bebekte yabancılama?