Selamm😑 Beyonce nin kızı Blue Ivy kız daha sadece 12 yaşındaymış😃 20 filan sandım İleride bir çocuğunuz olsa ebeveyn olarak onun yaşından daha büyük gösterecek şekilde giyinmesine, yetişkin biri hazırlanmasına izin verir misiniz? #reda
Kızınızın yetişkin bir kadın gibi giyinmesine izin verir misiniz?
12 yaşındayken açıkçası benim giyeceğim kıyafetleri annem ile beraber seçerdik ve ona göre giyinirdim. Her yaşın kıyafetleri farklıdır nasıl 20 30 yaşındayken anneanne hırkası giymiyorsak çünkü olmayacağını yakışmayacağını biliyoruz. 12 yaşındaki kız çocuğuna da 25 30 yaşlarında giyeceği kıyafetler de olmuyor
Şahsen istemem. Bi sürü sapık var ve seksi ve kadınsı değil yaşı neyse onu göstersin isterim kendi iyiliği için. O yaşta hayat tecrübesi kendini korumanın ne olduğunu anlayamaz. İlle de giyecem diyosa boş ver olup giysin ve acı tecrübeler kazansın kendi bilir
Hayır yaşının çocuğu olsun büyüdüğünde yaşının kadını olacak zaten. Belli yaşa kadar olgun, olgunkende 18 lik görünme çabası ağır varoşluk. Biz dünyaya ters gelmişiz 50 yaşında doğup yaşlandıkça bebek olacaktık bu dertler olmayacaktı
İzin vermek gibi değil de çünkü yasak olan hep daha cazip gelir o yüzden daha sakin bir yaklaşımla büyüdüğünde zamanı geldiğinde zaten hepsini yapabileceğini anlatmaya çalışırım.
Bu yaşlarda kızlar ergenliğe girmenin verdiği heyecanla, vücutlarının yetişkin bir kadına dönüşmesi durumuna çok fazla mana yüklüyorlar. Artık büyüdükleri düşüncesi ile farklı beklentiler oluşuyor vs.
Bu yüzden aşırı olmayan tatlı baskıcılığın bir kız çocuğuna uygulanması gereken bir dönem olduğuna inanıyorum. Sadece yaşından büyük gösteren kıyafetlere değil, fazla dekolteli şeyler giymelwrine de biraz tutucu yaklaşmak gerekiyor. Daha kendi bedenlerini tanımazken, dünyanın pisliğine kendilerini açmamalılar diye düşünüyorum 😊
Ben bu duruma karşıyım. Herşeyden önce o bir çocuk ve yaşına uygun giyinmesini isterim. Çocuklarımız bu şekilde giyindiklerinde yaşında ötürü erken olan şeylere hevesle ip yapabiliyor. O bunun farkında değildir. Sonuçta o hala bir çocuk. Ayrıca öyle bir zihniyetin icerisindeyiz ki çocuklarımız bu şekilde giyindiklerinde kötü şeylere maruz kalabiliyorlar maalesef.
Evet, izin veririm bende o yaşlarda annem çok güzel bakımlı bir kadın olduğu için çok özenir, hatta gizli gizli evde yokken falan onun dolabından giyinirdim yaş aldıkça zaten insan sadeleşiyor.