Hamilelik için güçlü dualar okur musunuz?

• "Sevgili Tanrım,
    Annelik yolculuğuma başladığımda, Senin mükemmel planına güvenmeme yardım et. Endişelerimi yatıştır ve kalbimi huzur ve inançla doldur.
    Amin."
  • "Sevgili Tanrım,
    Bu yaşam mucizesi için sana teşekkür ediyorum. Kendim ve büyüyen bebeğim için iyi sağlık için dua ediyorum. Bu hayatı güç ve özenle beslemem için bana rehberlik et.
    Amin."
  • "Sevgili Tanrım,
    Bu hamileliğimde Senin korumanı istiyorum. Bu erken aşamalarda büyürken bebeğimi ve beni sevgi ve güvenlikle çevrele.
    Amin."
  • "Sevgili Tanrım,
    Bu değerli hediye için teşekkür ederim. Bana emanet ettiğin hayat için minnettarım. Kalbim her gün şükranla dolsun.
    Amin."
  • "Sevgili Tanrım,
    İlk üç ayı güvenli bir şekilde geçirmemizi sağladığın için teşekkür ederim. Birlikte büyürken bebeğimin sağlığı ve gücü için dua ediyorum.
    Amin. "
  • "Sevgili Tanrım,
    İçimdeki bu büyüyen hayat için teşekkür ederim. Bebeğimle bağ kurmama ve bu hamileliğin her anının tadını çıkarmama yardım et.
    Amin."
  • "Sevgili Tanrım
    İçime yerleştirdiğin yaşam mucizesine hayranım. Bu inanılmaz hediye için teşekkür ederim. Bu hamilelik boyunca bana verdiğin nimetlerin ve korumanın devamı için dua ediyorum.
    Amin."
  • "Sevgili Tanrım
    Sorunsuz ve güvenli bir doğum için dua ediyorum. Doğum boyunca bebeğimi ve beni koru ve huzurunun bizi çevrelemesine izin ver.
    Amin."
  • "Sevgili Tanrım
    Bu son haftalarda bana sabır ve sakinlik ver. Mükemmel zamanlamana güvenmeme ve her anı minnettarlıkla kucaklamama yardım et.
    Amin.
  • "Sevgili Tanrım, İçimde büyüyen hayat için Sana teşekkür ediyorum. Bebeğimin sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam etmesi ve güçlü ve iyi doğması için dua ediyorum. Amin."
  • "Sevgili Tanrım,
    Bu yeni hayatı karşılamaya hazırlanırken, kalbimi neşe ve güvenle doldur. Bu güzel yeni bölüme geçişimizde ailemi kutsa.
    Amin."
Hamilelik için güçlü dualar okur musunuz?