Anne gibi hissedememe?

Merhaba
3 çocuk annesiyim çocuklarım da küçük.. Boşanmış bir ailenin kızı olarak maddi manevi zorluklarla büyüdüm. Manevi kısmı daha zordu çünkü babam senede 2-3 kere bile görmeye ya gelirdi ya gelmezdi.. Ben küçüklüğümden beri kendi annemi anne gibi hissedemiyorum. Küçükken bana ders çalışmam konusunda çok baskı yapardı. Ayağıma merdane ile vurduğu günler dahi oldu.. Çok başarılı oldum ama mutlu olmadım. Ben küçükken boşandığı için sonrasında hep evlilik çabası oldu. Ama yıllar sonra ben anne olduktan sonra evlendi. Ben annemle hiç kek yapmadım annemle dertleştiğimde bir kere iki kere derman bulduysam üçüncüye bulamadım. Çok çabuk bunalır sorundan problemden.. Annemle hiç sinemaya gitmedim annemle hiç tatil yapmadım. Bugün eşi ile benim aramızda kalsa beni seçmez biliyorum daha öncede öyle yaptı. 3 doğumumda da yanlızdım. Çocuklarımı tek başıma büyütüyorum eşim uzun saatler çalışıyor. Annem senede 1 ay uğrar. Torunlarımı özledim diye sonra çocuklar yaramazlık yapınca bunalır sıkılır onları durduramaz disipline edemez ben durdurduğumda bir tık sert çıkıştığımda bana kızar küser darılır eleştirir ama müdahele etmesem sen hiç terbiye verememişsin der ben annem beni seviyormuş gibi hissetmiyorum ben de annemi tam sevemiyorum ayıp belki ama böyle hissediyorum 🥺🥺🥺
Anne gibi hissedememe?