Oğlum 35 aylik yani 3 yasinda oglumda bazı seyler görüyorum buda bazen sesiz sakın bazen ben soru sorduğumda cevap veriyo bazen akşam cips yedik ailecek oglum diyorum bende yiyimmi diyorum sen yeme ayrı yere geçip orada yedi gelimmi yanına diyorum gelme sen orada ye dedi bazen normal gibi geliyo parka goturdugumdede az çok çocuklarla oynamaya calisiyo oda hadi git ablayla oyna bebekle oyna taktirevellaya biniyo kaykaya salincak bazen çocuklarada derdini anlatiyo , dün mesela ev gezmesine gittik oğlumla ondan büyük cocuklar vardı bide kendi yasiti büyük çocuklarla anlasiyo ben zipziba gidiyom sen gel diyo kıza ya da gitmicem oynucam diyo ama bazende oyuncaklarını topla diyorum sen topla diyo bisey istiyorum sen al diyo ve bi kac gündür toplasan 3 4 kere motorun tekerligile oynadığını gordum oda kısa donduruyodu camasir makinesininde camasir atacaktım anne dur dedi dondurdu ve parmak ucunda yuruyo bazen bu sıklıkla da oluyo bazen utangaç konuşması tam adam akıllı değil derdini anlata biliyo bazende bildiği şeyleri söylemekmi istemiyo bilmiyorum soylemiyo yanlış soyluyo tarağı gosteriyom bu ne diyorum sac diyo toka diyo kalemi gosteriyom bune diyom pembe diyo beyaz diyo istemiyo durgun çok dışarıya ya da alistigi yerlerdede mutlu oluyo otizm ola bilirmi sizce?
1 ay