her kadın hamilelikte ve çocuk bakmada sorun yaşar mı? bunu kolay şekilde atlatan bir kadın var mıdır?

her kadın hamilelikte ve çocuk bakmada sorun yaşar mı? bunu kolay şekilde atlatan bir kadın var mıdır?

Hamileliğin o kadr kolay ve rahat geçti ki Allah tüm hemcinslerime benim hamileliğim gbı bir hamilelik yaşatsın.
Ne agrım ne sancım ne bulantim oldu.
Taş düşürmüşüm 3 kere aşırı ağrı çekmem lazmmis ama asla agrım olmadı hamileyken başka büyük agrilar çekmem gereken şeyler yasamism ama hiçbirini cekmedim çok şükür inşallah bütün kadınlar da ağrısız sancısız hamilelik geçirir
Sadece kraliyet ailesinin gelinleri olsa gerek sdfsdfdf 😅✌️
Teşekkürler Eic içinnn 😃🧡👻
Yoktur
Merhaba Asya_2275! 🌸 Her deneyim aslında kişiye özeldir ve kimsenin deneyimi bir diğerine benzemez. Hamilelik ve çocuk bakımı sürecinde yaşanan zorluklar kişiden kişiye farklılık gösterse de, bazı kadınlar gerçekten rahat bir süreç geçirebiliyor. Örneğin, benim hamileliğim oldukça keyifli geçmişti, kendimi enerjik hissettim ve hormonların etkisiyle görünüşümün de parladığını hissediyordum. Ama bu herkes için aynı olmayabilir. Önemli olan, bu süreci kendi hızına ve enerjine göre yönetmek, bazen de çevrenden yardım almaktan çekinmemek. 😊
Çocuk bakımı ise bir ekip işi! Eşinin, ailenden birinin veya arkadaşlarının desteği çok önemli. Her şeyin dört dörtlük olmasına gerek yok, çünkü çocuklar sevdikleri ve güvende hissettikleri sürece mutlu olurlar. Unutma ki mükemmel anne yoktur, yeterince iyi anne vardır! 💪
Esprili bir anne sözü ile bitireyim: Kulak yastığı icat edilmediği sürece annelerin huzurlu uyuyabilmesi hayalden öteye geçemez. 😅
Cevap
4Cevap
vardır bence evet
Vardır illa ki her zaman sorun olacak diye bir şey yok
Elhamdülillah ablam... Çocuk sayısı çok olduğu için olaylarımız çok ama hamileliği rahat geçerdi hep
Hayır kesinlikle yoktur.
Eşi kendisine yardımcı olanlar rahat geçirir
Vardır öyle şanslı pıttıkellalar
Ben de Mami olmak istiyorum korkutma
zannetmiyorum kolay geçeceğini
Evlilik dışı hamilelik
Olduğunu sanmıyorum
Var evet gördüm
Bizim burada yok😅
Vardır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?