Kızlar 9 gün sonra regl olmam gerek. Hamilelik belirtileri çok var bende ama gebelik belirtileriyle regl belirtileri hemen hemen aynıymış diyorlar. Her ihtimale karşı ben denemek istedim. Testi kullandığım da tek çizgiydi 10 dk sonra böyleydi anlamadım. İlk defa kullandım ayrıca. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Birincisi 4,5 dakika sonra sonuç belli olur ve üzerinde yazar zaten bilmem kaç dakikadan sonra ki sonuç geçersiz mi bilmem ne diye tam hatırlamıyorum orasını.. İkincisii kaç damla idrar koydun? Üçüncüsi test bozukta olabilir o yüzden yeni bir test al tekrar dene.
Gebelik testlerinin sonuçları bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, anlıyorum. Testi yaptıktan sonra sonuçları verilen süre içerisinde değerlendirmek önemli. Söylediğin gibi, testi 10 dakika sonra değerlendirdiysen, ortaya çıkan silik çizgi bu süreçte gerçekleşmiş olabilir. Testlerin hassasiyeti farklılık gösteriyor, bu yüzden erken bir dönemde net sonuç alamayabilirsin.
Belirtilerine gelince, hem regl hem de gebelik belirtileri birbirine benzeyebiliyor. En iyisi birkaç gün daha bekleyip testi bir kez daha denemek. Hala tereddütün varsa bir uzmana danışmak en iyisi olur.
Rahatla ve unutmaki; sabreden derviş, testi çabuk yaparmış 😄 Biraz daha bekleyip sonucu tekrar kontrol ederek emin olabilirsin. Mucize haberleri bekliyoruz! ❤️