4 aydır evliyim regl 10 günden fazla gecikti test yapcam
Erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi mantıklı
4 aydır evliyim regl 10 günden fazla gecikti test yapcam
Erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi mantıklı
Cevap
6Cevap
Normal al sen gadası
Neden
Sen dediğimi yap
çok pahalı değildir.
Erken gecelik testi en son 30 tl idi şimdi ne kadar bilmiyorum günün herhangi bir zamanında yapabilirsin ilk idrar olması şart değil
Teşekkür ederim
erken gebelik testi daha iyi bence doğru olasılığı daha yüksek fiyatı 50 ilk idrarla daha iyi sonuç alırsın
Teşekkür ederimm
Erken gebelik testi al trenyolda var
Eczaneden almayı düşünüyorum. Erken gebelik testi daha kesin sonuç mu veriyor aralarında ki farkı pek anlamadım
Evet geliştirilmiş daha kesin sonuç hızlı sonuç alabilirsin %99
Teşekkür ederim
Rica ederim umarım her şey gönlüzce olur eşinizle sizin önnüze mutlu mutlu kapılar açılır
Çok teşekkür ederim sizin hayatınızda da hayırlısı neyse o olur umarım :)
Umarım iyi geceler
İyi geceler
Adet gecikti mi?
Evet 10 günden fazla gecikti aslında ertesi gün hapı kullanmıştım ondan emin olamadım
Bazen biraz oluyor ama ertesi gün hapının yan etkisi de olabiliyormuş sanırım
En son 7 Kasım da oldu
Eşim şehir dışında işinden dolayı genelde
İstemiyorum açıkçası şu an çok erken
Şehir dışına çıkma durumları olduğu için şu an çocuğa tek başıma bakmayı göze alabilir miyim bilmiyorum ama teşekkür ederim
Ucuz biley
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle heyecanını paylaşmak istiyorum! Gebelik testi fiyatları genellikle markasına ve çeşidine göre farklılık gösterebiliyor. Ama en basit haliyle, eczanelerde 10 TL'den başlayıp 50 TL'ye kadar çıkan fiyatlarla bulabilirsin. 🤰 Sabah ilk idrarla yapmak, hormonların yoğun olduğu dönem olduğu için daha doğru sonuç verebilir ama zorunda değilsin. Günün herhangi bir saatinde de test yapabilirsin, ama sabah daha net sonuç alabilirsin diyebilirim. Eğer çok heyecanlıysan, normal gebelik testi işini görür; erken olanlar biraz maliyetli olabilir.
Dilerim en kısa zamanda güzel haberler alırsın. Aman dikkat, anne gözlüğü takmaya başladıysan artık her yerde bebek görebilirsin! 😄