Görümcesi olan lütfen bakabilir mi?

kızlar şimdi bakın görümcem şehir dışında hamile 3. çocuk 4-6 yaşlarında iki çocuğu var kadın hamile olduğundan beri yataktan kalkamıyo cocuklara bakamıyomuş perişanmış ve beni yanına çağırıyo yardımcı olayım diye benim de 14 aylık bebeğim var ve hamileyken hiçbir yardımı dokunmadı ben hamileyken çocuğun beşiği, kundağı benden demişti ama cocuk doğunca hiç bahsetmedi bile görmeye de 5 ay sonra geldi cocugu bu arada ben demiyorum neden alıcam diyip beşik vs almadı biz kendimiz aldık zaten durumumuz var ama yalana gerek yoktu dimi herneyse şimdi kendisi hamile ve beni istiyor yardımcı olayım diye eşi de arayıp duruyo lütfen gel diye ben ne yapayım gerçekten gidince hep aramızda kavga çıkıyor bebekle hele 9 saatlik yol var zorlanırım diyorum 1 gece sabret işte varırsınız diyo ona dedim yanımıza gel bakarım ben sana diye ama gelmiyo cocugun okulu var sen gel diyo böyle durumda olsanız ne yapardınız insanlara hayır diyemiyorum of şimdi gitsem de annem aşırı sinirlenir niye kendini kullandırıyorsun der gerçekten kafam karışık
Görümcesi olan lütfen bakabilir mi?