Bebeğimin canını acıtıyorum :( ?

Belki başlığı okuyup ne canı kadın dediniz ama hayır ben desteksiz kalmış tek başına mücadele eden bir saat bile dinlenecek vakti olmayan bir anneyim. Evladımı çok seviyorum ama ayakta duracak mecalim kalmadı. 7 aylik oldu diş sancısı uykusuz geceleri kucak istemesi derken artık onu sürekli taşımaktan kollarım uyuşuyor. Gün içinde hiç bir iki saat uyumuyor sadece memede oda yarım saat. Bı yere yatirdigim an bağırıyor evi pislik götürüyor yapamıyorum temizlik yemek yapıyorum kıyamet kopmuş gibi bağırıyor. Yapınca da yedirtmiyor koca 24 saatte bir saat bile tek başına oturamiyorum. Eşim geç geliyor oda ilgilsende bile gene beni istiyor emmek istiyor. bu günler ne zaman geçer ya da hafifler sizlerden fikir görüş almak istedim. Artık çok yoruldum takatim kalmadı biraz olsun kendi başına oyalansin istiyorum hergun migrenin tutuyor kafayı yemek üzereyim ağlamak istiyorum.. bende insanım

Güncellemeler
1 yıl
Çok ağlayınca artık dayanamayıp bı yerini sıktım sus diye bağırdım sonrada çok pişman oldum ağladım yorgunluktan ne yaptığımı bilmiyorum annem uzak oturuyor gelip yardım edecek kimsem de yok
Bebeğimin canını acıtıyorum :( ?