Eski erkek arkadaşımdan hamile kalıp ondan gizli doğurdum şimdi bir çocuğu olduğunu öğrendi çok sinirli napabilirim?

Merhaba ben ve eski sevgilim 22 yaşındayız, 4 sene önce çıkarken hamile kaldım kendisine söylediğimde çok küçük olduğumuzu aldırmam gerektiğini evebeyn olmaya hazır olmadığımızı söyledi. Bunun sonrasında ayrıldık ve ben kendisine kürtaj olduğumu söyledim fakat doğurdum şu an 3 yaşında bir oğlum var. Geçenlerde oğlumla parka oynamaya gittiğimizde eski sevgilimle karşılaştım maalesef oğlum kendisine çok benzediği için bir şeyleri fark etti. Sonrasında baya kavga ettik ama özet olarak bunu nasıl ondan gizlediğim konusunda oldukça sinirli ve oğlumu kendi nüfusuna aldırıp velayetin yarısını istiyor. Bense onun oğlumun hayatının bir parçası olmasını istemiyorum kendisine güvenmiyorum ve oğlumun kalbini kırar diye çok korkuyorum. İlk başlarda bunu benden intikam almak için yaptığını düşünerek bana ne yapmak istiyorsa yapabileceğini ama oğlumu karıştırmamasını istedim çünkü kendisi baba olmaya hazır olmadığını söyleyip aldırmamı istemişken şimdi yapabileceğine inanmıyorum. Oysa şimdi hem oğlumu nufüsuna aldırmak hem velayetin yarısını vermemi ve evlenmeden onunla birlikte yaşamamızı istiyor bu da senin cezan hiç bir erkekle muhattap dahi olmayacaksın ben ne dersem onu yapıcaksın benim kurallarıma göre yaşayacaksı ama ben istediğimi yapabilirim diyor. Dediğim gibi onun oğlumun hayatının hiç bir yerinde olmasını istemiyorum ama şartlarını kabul etmediğim taktirde dava açıcağını dna testi yaptırıp çekişmeli bir şekilde yine alacağını söylüyor. Bunun da olmasını istemiyorum oğlumun mahkemelerde sürünüp bu yüzden psikolojik olarak etkilenmesini. Ayrıca ondan gizlediğim için mahkemenin onu haklı bulma ihtimalide çok yüksek oğlumu kaybetmek istemiyorum ne yapabilirim? Bu kadar büyük bir tepki vermesi abartı değil mi? Napalıyım?

Eski erkek arkadaşımdan hamile kalıp ondan gizli doğurdum şimdi bir çocuğu olduğunu öğrendi çok sinirli napabilirim?