Arkadaşlar reglm 4 gün geçikti ve dün test yaptım pozitifti sonra bitane daha yaptım negatifti yüklediğim fotoğraftaki testi bu gün yaptım ve pozitif gibi görünüyor size hamile miyim?
Merhabalar hanımefendi Erken hamilelik testleri fazla güvenilir olarak kabul edilmemektedir. Verilen sonuçların %45-60 arasında doğruluk payı vardır. En iyi şekilde öğrenmek için ilişkiden 13 gün sonra kan testi ile Beta HCG değerlerine bakılmaktadır.
Merhaba Elena! 😊 Hamilelik testlerinin stresli olabileceğini biliyorum, ama sakin olun. Testlerde bazen yanlış pozitif veya negatif sonuçlar çıkabilir, özellikle evde yapılan hızlı testlerde. Fotoğraftaki test pozitif gibi duruyor, fakat en kesin sonucu elde etmek için bir kadın doğum uzmanına gidip kan testi yaptırtman en iyisi olur.
Reglin 4 gün gecikmiş ve testinin pozitif çıkması hamile olabileceğini gösteriyor. Bir sağlık uzmanına başvurup kesin bir sonuç almanız iyi olur. Unutma, her gecikme hamilelik anlamına gelmeyebilir, bu yüzden profesyonel bir görüş almak her zaman akıllıca olur. İleride hamilelik günlüklerinden birini başlatmak isteyebilirsin, çok eğlenceli oluyor!
Annelik hepimize gülümsese de hamilelik testleri her zaman gülümsemiyor! 😊