6 sene ilişkiden sonra yeni evlendiğim karımın geçmişini öğrendim. Kuzeniyle de yatmış. Boşanmalı mıyım?

• Merhabalar herkese.

Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Psikolog ile görüşmeye karar verdim ama bundan önce burada sizlerden de tavsiye almak istiyorum. Hayat tecrübesi olan insanlar yazarsa sevinirim çünkü burada yazılacak her şey beni ve hayatımı etkileyecek. Eşim de ben de 30 yaşındayız ve 23 yaşından beri birlikteyiz. Geçen sene de evlendik. Birlikte olduğumuzdan beri geçmiş geçmiştir mantığı ile hiçbir zaman geçmişe dair sorular sormadık birbirimize.

Bugün şans eseri eski bir facebook'u olduğunu gördüm. Bu facebook 10 senedir deaktif haldeymiş hiç kullanılmamış. Mesajlara baktığımda dünyam başıma yıkıldı. 2012-2014 arasında birçok erkekle yatıp kalktığını gördüm. Bunun şokunu atlatamamışken aralarından bir mesaj vardı ki o beni resmen yaşarken öldürdü. Kuzeniyle 10 sene önce sanal yapmışlar ve buluşmak için sözleşmişler. Mesajların devamı yok. Gerçekleşip gerçekleşmediğini bilmiyorum ama büyük ihtimalle olmuştur. Şimdi kuzeni de evli ve çocuğu var. Biz de evliyiz. Ama çocuğumuz yok. Yani boşanacaksam çok geç değil yine de. Bu kuzen meselesi olmasa belki atlatabilirdim ama kendim de bizzat tüm ailesiyle tanıştım kuzeniyle de tanıştım. Yani bu bilgiyle ben bir ömür nasıl yaşayabilirim bilmiyorum. O yüzden boşanma düşüncesi var.

Bizim hakkımızda bilgi verecek olursam; birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Birlikte çok büyük olaylar atlattık. Beni hiçbir zaman aldatmadığına ve aldatmayacağına da eminim. Ama bu şekilde bu bilgiyle evli kalma ve hatta çocuk yapma konusunda çok çaresizim. Bu sene çocuk planımız vardı. Lütfen empati yaparak aklı başında şekilde cevap verin. Çok zor bir durumdayım.

Teşekkürler

6 sene ilişkiden sonra yeni evlendiğim karımın geçmişini öğrendim. Kuzeniyle de yatmış. Boşanmalı mıyım?