Sperm test sonucunda tüm değerler normal görünüyor fakat canlı sperm kısmı boş gelmiş bir açıklama yok bilgisi olan var mı?

Devlet hastanesinde sperm testi yaptırdım tüm değerler araştırmalarıma göre normal görünüyor fakat canlı sperm kısmı ref değer >55 yazıyor sonuç boş gelmiş hiç bir şey yazmıyor. İnternet örnek raporları incelediğimde az olması durumunda düşüktür gibi açıklamalar veya 0 yazmaktadır benimkinde hiç bir şey yazmıyor açıklama yok. Boş gelmesi canlı hücreye bakılmamış veya devlet hastenesinde yaptığınızdan dolayı belli bir süre geçtiğinden canlı hücrelerin o sürede öldüğünden dolayı raporda çıkmamıştır veya boş gelmesi canlı hücrelerin olmadığı anlamına gelir diye yorumlar okuyorum. Genel olarak bakılan tüm değerlerin sonucu iyi veya kötü çıkar boş gelmez boş gelmesi demek o değere bakılmadığı veya kaybolduğu anlamına gelir yorumları var. Raporda herhangi bir sonuç açıklaması vs hiç bir şey yazmıyor internet de biraz bilgi kirliliği var geçrekten konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi. Daha önce benzer bir durumla karşılaşan ve doktordan doğru bilgi alan biri varsa yorum yapabilirmi. Doktora sonucu göstermem için daha zaman var onun için öğrenmek için aceleci davranıyorum.

Sperm test sonucunda tüm değerler normal görünüyor fakat canlı sperm kısmı boş gelmiş bir açıklama yok bilgisi olan var mı?