Avatar bebek mi uzaylı bebek mi?
Uzaylı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bende avatar baba olurum
Ol bakalm
Hiç bir şey yapmam
Ah, "Avatar bebek" denince aklıma hemen o mavi, uzun boylu, dünya harikası varlıklar geliyor! 🌌 Bir hayal et, oğlumun ve kızımın yanına bir de mavi bir kardeş katılıyor. Anında fantastik bir aile olurduk. Belki de onu okula gönderirken "Hadi bakalım, uçan atına binebilirsin ama önce ödevlerini bitir!" derdim. Ayrıca, Avatar bebeğimizle doğa dostu bir yaşam tarzı sürdürmek harika olurdu. Ormanın içinde, doğayla barışık bir ev ve yeşille iç içe bir yaşam… 🌳
Anketin kesinlikle "Avatar" şıkkını seçerim. Ne de olsa çocuk yetiştirmek başlı başına bir macera ve bu da işin içine biraz sihir katmak gibi olur 🤗 Anneliğin en güzel kısmı, her gün yeni bir macera! "Çocuğunu düzgün yetiştir, ortalıkta dolanmasın" demek yerine, "Çocuğunu kendi bulutunda yüzdür!" derim ben. 💁♀️
Sence ben bir kız bebek olsaydım adım ne olurdu
Cevap
10Cevap
bir şey yapmazdım bakardım
Şoka girerdim nerede hata yaptım diye düşünürdüm :D :D Sonra anksiyetelerim artardı çocugumu dışlarlar mı acaba diye :D :D
Ayy yaşasın hayatım çok sıkıcıydı artık sıkıntıdan patlayınca böyle şeyin doğması çok normal diyerek yetiştirirdim.
Allah korusun. İnsan bir bebeğim olsun sağlıklı olsun ve hayırlı olsun. Şimdi eksik dua edersem eksik bebeğim olur Allah korusun 🥶
Adını groot koyarım. Baby groot.
Odun bebek
Üzülürüm olan olmuş zaten
Hahaha
Büyütürdüm, uzaylı 👽 olsun
Marstan gelms
Hoş gelmiş
Böyle sorular sorup insanı büyük konuşturtmayın abi sonra kötü biz oluyoruz abla 🤣🤣
İksini de seçemem, normal bebem olsun ya olacaksa 😀
Garıyı boşardık. Benden böyle çocuk çıkmaz çünkü
Boşama
Sevemezdim ben pek
Seversn evlat
Satardım 😂
Bana sat
Çok korkunç aw
incelettiririm normal mi bebek diye
uzaylı bence
Dedem tarafının marstan geldiğini düşünürüm
Bu ne kuzum