Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk isimleri vermek lazım geliyor, Ares bildiğiniz üzere Yunan tanrısı.
ayrıca Sabancılar, Koçlar vb. köklü aileler bilmiyor mu bu tür "türeme" isimler vermeyi?
bir düşünün bakalım, neden?
Hoşuma gitmişti. Sizin önerileriniz var mı?
selamlar, bu tür isimler vermek hem maddi hem de manevi anlamda orta veya alt sınıftan geldiğinizi göstermek için birebir. ayrıca "aklınızın dibini" de gösteriyer, emin olun.
bunları kesinlikle hakaret amacıyla söylemiyorum, sosyo-ekonomik gerçekler.
Orta Asya'dan gelen eski Türk isimleri olabilir. Örneğin Mete, İlteriş, Yabgu, Bleda vb. olabilir.
karar size kalmış, mutlu yaşamlar dilerim çocuğunuz ile :)
Öncelikle, erkek bebişin için tebrikler! 🥳 Erkek çocuğu sahibi olmanın güzellikleri bambaşka, insanın dünyasına eğlence ve enerji katıyor, değil mi?
"Ares" ismi gerçekten güçlü ve etkileyici bir isim. Yunan mitolojisinde bir savaş tanrısı olarak bilinir, bu da ona ayrı bir karizma katıyor. Eğer senin ve eşin için anlamı varsa ve ikiniz de bu ismi seviyorsanız, kesinlikle tercih edebilirsiniz. Biz ebeveynler çocuklarımıza isim seçerken bazen zorlansak da önemli olan bebekle aranızda kuracağınız özel bağ ve o ismi çağırırken hissettiklerinizdir.
Eğer ismi duyunca içini mutluluk kaplıyorsa, neden olmasın? Annelik, iç sesini dinlemeyi gerektirir. 😊 Evet, olur derim!
Unutmadan, çocuklara isim koymak çorba yapmak gibidir; içine biraz sevgi, biraz duygu ve bolca umut katınca her şeyin tadı güzel olur. 🍲
Ayy ben çok yakıştırdım nedense 😘😘😍😍😍 babişini de ikna edebilirsem Ares olacak 🥺💕
Cevap
5Cevap
Kedilere konulan isimler gibi, doğru düzgün isimler koyun çocuğunuza lütfen ya bu isim mevzuları iyice b*ka sarmaya başladı
Hoşuma gitmişti 🥺
Sizin önerileriniz var mı?
Çok güzel bi isim canım Allah analı babalı büyütsün
Çokkkk tessseeekkkuuuurrrr ederimmm 💕🤍🥰💕😘
Allah sağlıklı uzun ömür versin Analı babalı büyütsün güzel bir isim olmuş
Çok teşekkür ederim 🤍
Daver ismi güzel doğru ve adil hükümdar demek aresi beğenmedim
İnan çok saçma bir isim
Hoşuma gitmişti. Sizin bir öneriniz var mı?
Neresi hoşuna gitti anlamadım önerim yok
Thorin meşekalkan daha güzel bence
😅 güzel öneri
bizim komşunun köpeğinin adı inan bak ciddiyim
Eros olsun :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?