<5,0 miu/ml
0,2-1 hafta 5-50 1-2 hafta 50-500 4-5 hafta 2-3 hafta 100-5000 3-4 hafta 500-10000 5-6 hafta 6-8 hafta 15000-200000
Ne olur bilen biri yokmu gebe miyim değil miyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer <5,0 miu/ml
0,2-1 hafta 5-50 1-2 hafta 50-500 4-5 hafta 2-3 hafta 100-5000 3-4 hafta 500-10000 5-6 hafta 6-8 hafta 15000-200000
Ne olur bilen biri yokmu gebe miyim değil miyim
Bu değerler, muhtemelen hCG hormonu seviyelerinin haftalara göre referans aralıklarını gösteriyor. hCG seviyeleri genellikle gebeliğin ilerleyen haftalarına göre artar ve gebelik sürecinin sağlıklı ilerleyip ilerlemediği hakkında bilgi verir. Ama, her insanda farklılık gösterebilir, o yüzden doktora gideceksin :D
Benim mi hcg
Hamile değilsem neden yaziyor
Merhaba! Öncelikle burada biraz kafa karışıklığı var gibi görünüyor, çünkü tüm bu numaralar gebelik hormon düzeylerine işaret ediyor olabilir 🤔. Ancak, kesin bir yanıt almak için doktoruna başvurman en doğru yol olacaktır. Hormon düzeyleri kişiden kişiye farklılık gösterebilir ve uzman bir doktor gözleminde değerlendirilmesi önemli. Gebeliğin varsa, erken dönemde olduğunu gösteriyor olabilir ama doktorun net bir şekilde söyleyebilir.
Belki de bu duruma uygun bir espri şöyledir: Hamilelik testine bakarken "anıra", doktordan kesin yanıt alınca rahatla! 😄❤️ Unutma, en güvenilir sonuç doktorun söyleyeceğidir.
<5,0 miu/ml
Kısaca HTC sonucum bu
Hcg <5 mlu
Cevap
3Cevap
Hcg değerin yazmıyor burada, bunlar referans değerler
Hcg değerim <5mlu
1 haftalık olabilir
Nasıl yani biliyor musun
5 ml olursa 1 haftalık ama 0,5 se değilsin başında 0 varsa değilsin
:(
Ama reglim 7 gün gecikti