Çocuğum marketten çikolata çalmış çocuğumu marketin kamerasında yakalamışlar ve eve gelince ağladı ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar bugün ya da neyse bugün 14 yaşında çocuğum var kendisi 8. sınıfa gidiyor çocuğum bugün okuldan çıkınca direkten aniden markete gitmiş markete gittiği içinde çocuğum çikolata alıyormuş gibi bir rol yapmış çocuğumda cebine koymuş koyduktan sonra elinde bir şey yokmuş gibi cebine koymuş sonradan marketten çıkıp ondan sonra da marketteki kızlar çocuğumu görmüş bakabilir miyiz dediler aramızda kalır demişler ama çocuğumda ise abla benim cebimde bir şey yok falan demiş abla da çocuğumu ısrarlamış neyse ondan sonra benim tanıdığımda ise çocuğumu ikna etti bak aramızda kalır birşeye anlatamayız hatta marketteki abi çocuğumu tehdit etmiş nerdeyse şunları demiş ‘herşeyi jandarmaya anlatırsın sicilene bile işler bunlar sana hırsız derler bence özelden konuşalım bunları falan’ demişler çocuğumu nerdeyse 29 dakika da bekletmişler ama biz aslında çocuğumu böyle yapacağını bilmiyorduk sonradan tanıdığım kapıma gelip tek tek söyledi sonra çocuğumla bunları konuştum birdaha yapmam baba’ dedi ve marketteki kızlar marketteki abiler aramızda kalır birdaha yapmazsın olur biter’ demişler çocuğumda bunları bildiği için bana da anlattı nedenini şöyle böyle ama çocuğum normalde hiç hırsızlık yapan biri değil ama aniden kameraya yakalandığını şeytanın yaptığını söyledi falan ama çocuğuma çok üzüldüm neyse yapmazsın olur biter dedikleri için birdaha yapmazsın bile demişler sizce bunlarla konuştular diye konu kapanmış mıdır ve ayrıca ne yapmalıyım?
Güncellemeler
1 yıl
Kafasına hala takıyor birde ama takmamasını da sabrediyorum (çocuğum hırsız yapan biri değil hatta bende hırsız yapan biri bile değilim)
Çocuğum marketten çikolata çalmış çocuğumu marketin kamerasında yakalamışlar ve eve gelince ağladı ne yapmalıyım?