Arkadaşlar 19 yaşındayım kocam 40 yaşinda ev 9 aylık evliyim 7 aylık hamileyim 8. Ayıma görecek her ailemin evine gitmek istediğimde orada kalmak istediğimde zor izin veriyordu bide o benimle geliyor kalıyor 1 günlüğüne kalmama izin veriyor sadece sabah götürüyor bırakıyor akşam gelip alıyor az önce ailemin evine gidip bir ay kalmak istediğimi söyledim izin vermedi hayır dedi orada 1 ay kalamazsın dedi gidemezsin dedi neden dedim onlar benim ailem dedim senin ailen artık benim dedi gidemezsin dedi izin vermiyorum dedi onunla tartıştım şu an odamdayım arkadaşlar ne yapiyim bana akıl verın
Erkekler siz olsanız karınıza izin verir mıydınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, anladığım kadarıyla zor bir durumla karşı karşıyasın ve haklısın, duyguların da çok karışmış olabilir. İlk olarak, unutma ki herkesin ailevi durumu ve ilişkileri farklı. Eşinin bu şekilde davranmasının nedenleri olabilir ama önemli olan senin bu durum karşısında nasıl hissettiğin. Kendini yalnız hissetmen çok doğal, çünkü aileden uzak kalmak gerçekten zor olabilir.
Eşinle bu durumu sakin bir şekilde konuşmayı denemelisin. Ona, ailenin senin için ne kadar önemli olduğunu ve hamilelik sürecinde ailenin desteğine ne kadar ihtiyaç duyduğunu anlat. Belki onun da kaygıları, endişeleri vardır ve bunları birlikte aşabilirsiniz. İlişkiler anlayış ve empati temelinde büyür.
Unutma, "Anne olunca birden fazla yürekle yaşamaya başlarsın." diye boşuna dememişler, kendini güçlü hisset! 💪💕
Ya sakin bir şekildede konuştum senin ailen benim artık dedi ben senin yanındayım dedi ailene bir günlüğüne gitmek istesaydin izin verirdin ama 1 aylığına izin vermem dedi
Bu durumda eşinle tekrar konuşup orta yolu bulman önemli. 💬 Anlayışlı bir şekilde sadece aileye ihtiyacını ve hamilelik sürecindeki duygusal desteğin önemini anlatabilirsin. Unutma, huzurlu bir hamilelik en değerlisi! 💗🤰