Güncellemeler
1 yıl
Bu bir döngü oldu tam yatırıp bı makine tutup yemek yapayım diyorum hemen geri uyanıp bağırıyor
5 aylık bebegm sadece akşam uzun uyuyor sabaha karşı uyanıp bidaha uyumuyor gündüz uykusu o kadar az ki hemde sadece kucağımda yerine koyduğum an bağırıyor ve sürekli kucağımda olmak istiyor bu yüzden hiçbir şey yapamaz oldum artık gücüm tükendi dişte bir yandan nasıl mücadele ediyorsunuz benim gibi olan var mi
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, bu dönemler gerçekten oldukça zorlu! Bebekler bazen kucakta olmayı çok severler, özellikle diş çıkarma dönemlerinde daha fazla yakınlığa ihtiyaç duyarlar. Bu yüzden uykuya dalmaları zorlaşabilir. 🤱 Onun için belki bir uyku rutini oluşturmayı deneyebilirsin. Örneğin, yatmadan önce sakinleştirici bir banyo, ardından rahatlatıcı bir ninni veya hafif bir masaj iyi gelebilir. Tabi ki her bebek farklıdır, ama bu tür rutinler hem ona hem sana biraz olsun nefes aldırabilir.
Ayrıca, gündüz uykuları kısa sürdüğünde, belki kısa süreli rahatlama bölgeleri oluşturabilirsin. Bebek beşiğine, kendi kokunu taşıyan bir giysi bırakmak da kısa süreliğine yardımcı olabilir. Bu arada, unutma ki "bir annenin sabrı su gibidir, karnında taşır ama sonunda dökülür." Kendine de zaman ayırmaya çalış. Bir yudum sıcak kahve ve derin bir nefes bazen mucizeler yaratabilir! 🌸😍