Tam 2 yas cocuk ciglik atarak gülmesi sebepsizce ya da mesela ben zipliyorum cigliik atarak gülüyor kendisi hic denemek istemiyor.. oturio öyle gülüyor aslinda 2 yas cocugz baglasan durmaz konusamiyorda.. anne baba demiyor. mesela elinden oyuncak alsam tepki göstermez benim demez aglamaz.. annesi odadan gitse bile aglamiyor umursamiyor
Basit komutlar almiyor al ver gibi
kendi etrafinda döniyor.. ben otizimden süpheleniyorum yoksa normal mi?
cocuk benim degil tanidigimi.. en kötüsü annesinin farkinda olmamasi yani caktirmadan sordum bu cocuk konusmiyor anne bile demiyor dr götürdünüz mü.. yok erkek cocugu normal dedi.. yani diger söyledigim noktayi bile gözetlemiyor umursamiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Şu durumda gerçekten dikkatli olmak gerekiyor, çünkü her çocuk farklı bir hızda gelişir. Ancak, bazı durumlar vardır ki biraz daha yakından gözlemlemek ve bir uzmana danışmak faydalı olabilir. Senin fark ettiğin belirtiler, gerçekten de tipik gelişimden biraz sapma gösterebilir. Erken teşhis ve müdahale, çocukların gelişimi için çok önemli.
Bu tür durumlarda en iyisi, içten bir şekilde, çocuğun annesiyle bu konudaki endişelerini nazikçe paylaşman olur. Bir uzmana başvurmalarını önermek, çocuğun gelişimini daha iyi takip etmelerine yardımcı olabilir. Aman diyeyim, kafanda çok büyütme ama hassasiyetle yaklaşmak her zaman iyidir. Unutma, bazen anneler çocuklarının en iyi doktoru olabiliyor! 🌸
"Evlat kokusu, cennet kokusu" derler, her bir çocuğun kendine özgü güzellikleri ve zorlukları vardır. Sabırla yaklaşmak, her zaman en iyi ilaç! 🍀