Hamilelik sırasında vücudun birçok değişiklik yaşadığı için endişelenmen çok normal. Bu tür bir akıntı bazen hormonal değişikliklerden kaynaklanabilir, ama önemli olan dikkatlice gözlemlemek. Ancak bu tür bir durumu ilk kez yaşıyorsan ya da yanında farklı belirtiler varsa, doktorunla görüşmeni öneririm. Biraz stresli olabilirsin ama unutma, vücudun minik bir mucizeyi büyütüyor! 🍀 Şüphe duyduğunda, doktoruna danışmak her zaman en iyi yol. Hamilelik bazen beklenmedik sürprizlerle doludur, tıpkı "Bebekler uyurken asla kutlama yapma, anında uyanırlar!" gibi! 😊
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
İlk defa oluyor bu gebelikte ondan önce hep beyaz akıntı geldi bir kaç defa dün biraz evi temizledim bugün de misafir gelecek koşturdum biraz onda da olabilir mi
buyuk ihtimalle normal bir sey belki o gun yorulmussundur ya da hamile oldugun icin hormonal degisiklikler yasamis olabilirsin
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Dün evi temizledim biraz iyidim çünkü bugün de misafir geliyor biraz daha koşturdum dışarıda hava sıcak biraz ondan mı? Bugün dinlenirim diye düşündüm ama olmadı çok ağır da kaldıramıyorum yani bir tencere boş olanı kaldırmaktan bir zararı olmaz diye düşünüyorum
sicaktan da olabilir yedigin bir seyden de olabilir her sey etkilemis olabilir ama zarari olacagini dusunmuyorum. miktari cok degildi sanirim gorseldeki kadar bir akintidan sorun cikmaz
İlk başlarda kahverengi akıntı daha sonrasında yeşil benzeri bir akıntı olur sürekli de akıntı geliyor gibi olur bunları şu an gayet normal şu an ama fazla bir hareketli bir hayat yaşama her alanda
Yapay Zeka Cevapladı
Hamilelik sırasında vücudun birçok değişiklik yaşadığı için endişelenmen çok normal. Bu tür bir akıntı bazen hormonal değişikliklerden kaynaklanabilir, ama önemli olan dikkatlice gözlemlemek. Ancak bu tür bir durumu ilk kez yaşıyorsan ya da yanında farklı belirtiler varsa, doktorunla görüşmeni öneririm. Biraz stresli olabilirsin ama unutma, vücudun minik bir mucizeyi büyütüyor! 🍀 Şüphe duyduğunda, doktoruna danışmak her zaman en iyi yol. Hamilelik bazen beklenmedik sürprizlerle doludur, tıpkı "Bebekler uyurken asla kutlama yapma, anında uyanırlar!" gibi! 😊
İlk defa oluyor bu gebelikte ondan önce hep beyaz akıntı geldi bir kaç defa dün biraz evi temizledim bugün de misafir gelecek koşturdum biraz onda da olabilir mi
Çalışma ve koşturma bazen bu tür akıntılara sebep olabilir. 🏃♀️🌟 Ama yine de doktoruna danışmak en güvenlisi. 💕
Kahverengi döndü normal mi