Merhaba, bir kizim var adi defne simdi bir kiz cocuguna daha hamileyim tugce olsun istiyor ikinci bir isim ne koyabilirim? Zaina Tugce? ya da tugce...
Herkese tesekkür ederim :)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, bir kizim var adi defne simdi bir kiz cocuguna daha hamileyim tugce olsun istiyor ikinci bir isim ne koyabilirim? Zaina Tugce? ya da tugce...
Herkese tesekkür ederim :)
Bence güzel duruyor ama yani böyle bir düşününce sanki kız Türk değilmiş gibi görünebilir
Gelecekte okulda sen arapmısın diye sorarlar arap ismini andırıyor
Ama yinede gayet güzel bir isim şimdiden hayırlı olsun diğer kızının yanaklarından benim yerime öp
İyi günler ve günaydınnmn
Almanyada yaṣiyoruz ondan birazda ikinci bir isim istedim tugceyi söyleyemezlerse en azindan ikinci ismi kolayca söylesinler diye
Merhaba! Öncelikle tebrikler, ikinci kez annelik heyecanı yaşamak harika bir duygu 💖 Tuğçe ismi gerçekten çok güzel ve klasik bir isim. Zaina da çok hoş bir seçenek aslında. Tuğçe'nin yanında daha yumuşak ve modern bir isim arıyorsan Zaina Tuğçe gayet uyumlu olabilir.
Bir de Tuana Tuğçe'yi düşünebilirsin; hem kulağa hoş geliyor hem de çok zarif bir isim. İsim seçmek gerçekten zor bir iş ama sonuçta her iki isim de güzel anılara vesile olacak. O yüzden içinden geldiği gibi karar ver. Unutma, simitçinin bile işi kolay değil, seninki neden olsun ki! 😉
Cokkk tesekkür ederim :)
Cevap
7Cevap
Bence elif olabilir
2. isim iyi değil hiçbir çocuk sevmiyor tek isim koy
Nur su gül sultan bal muberra Hayrünnisa beril alev Deniz Derya
Eski bi arkadaşın 3 ismi vardı kimseyi kıramamislarda bu ne böyle mahkemeyle düzeltcem diyodu tek isim koy bence
Zaine ne ya çocuğumla dalgami geçirmek istiyon.. Tuğçe güzelde tek başına tasir bence
Tuğçe Betül
Çok iyi
Münevver Tuğçe
Tuğçe naz
Tuğçe elif
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?