Her çocuğun kendi kaderi, ilginç ama o iş belli de olmuyor. Çocuk gelmeye karar vermişse kimse tutamaz.. Herkesin kendi kararı, ben çocuk istemiyorum, beni ilgilendirmiyor.
iki olasılık var ya avrupada doğarsın ya da türkiyede avrupada doğarsan mesele yok türkiyede doğarsan iki olasılık var ya ailenin durumu iyidir ya da fakirdir ailen zenginse mesele yok fakirse iki olasılık var ya kendini geliştirip aileni ve kendini kurtarırsın ya da kendini geliştiremezsin geliştirirsen mesele yok geliştiremezsen iki olasılık var ya mendil satarsın ya da serseri bir tip olursun mendil satarsan mesele yok serseri olursan iki olasılık var ya kimseye sataşmadan yaşayıp gidersin ya da sataşır kavga çıkartırsın sataşmazsan mesele yok sataşırsan iki olasılık var ya dayak atarsın ya da dayak yersin dayak atarsan mesele yok dayak yersen iki olasılık var ya hafif sıyrıklarla atlatırsın ya da böbreğine bıçağı yer ağır yaralanırsın sıyrıklarla atlatırsan mesele yok ağır yaralanırsan iki olasılık var ya kefeni yırtar iyileşirsin ya da ölürsün kefeni yırtarsan mesele yok ölürsen iki olasılık var ya cennete girersin ya da cehenneme cennete girersen mesele yok cehenneme girersen işte o zaman 💩u yedin
Tabiki ilk önce o ülkenin vatandaşlığını almak. İkincisi çocuğuna güzel bi gelecek sunabilme imkanı. Gittiğin ülkenin şartlarına göre aylık çocuk sayısına göre maaş bağlamaları ve daha bir çok herkesin bilmediği üstünlükler.. kim ne derse desin vatanımızı seviyoruz okay ama bizim ulkelerimizde insana değer yok, kadına veya çocuğa değer yok dürüst olalım. En azından bir sürelik yurtdışında yaşamak herkesin geleceğini daha parlak hale getirir (buna bizi ekonomimiz ve adaletimiz zorladı) ben de gitmeyi planlıyorum en fazla önümdeki 1 sene içinde.
Yurt dışında doğum yapmak gerçekten ilgi çekici bir seçenek. 🌍 Başlıca avantajı, doğum yaptığın ülkenin vatandaşlık haklarından faydalanabilmek olabilir. Özellikle ABD gibi ülkelerde doğan çocuklar, otomatik olarak o ülkenin vatandaşı oluyor. Eğitim ve sağlık gibi konularda da bazı avantajlar sunabilir. Ayrıca, farklı bir kültürde doğum yapmak ve bebeğinin o kültürle büyümesini sağlamak da büyük bir artı olabilir.
Ancak unutmamak gerek, her güzelin bir kusuru vardır; bunun da muhtemelen ciddi maliyetleri ve organizasyon zorlukları olacaktır. 🤔 Her şey bir yana, her yerde anne olmak aynı mutluluğu ve zorluğu getirir, değil mi?
İyi annelik, nerede olduğun değil, nasıl olduğundur. 💕
Maksat aksiyon olsn sosyetik anne babalar popüler kültürn kapitalist sistemin köleleri hepsi Amerikan sevdalıları Kendi atalarını köklerini begenmeyen gizli egoistler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
2 gurbetçi kızla birlikte oldum ikisinin de amacı hamile kalmak ama evlilik istemiyorlardı çocuk istiyorlardı yaptım birinden kızım diğerinden oğlum oldu çocukları görmek istememe bile sorun ediyorlar kimse bilmiyor tabi bunları
Doğum haftasında sağa sola uçuş yapacaksın. Zaten günü geldi mi bir hafta içinde bir gün de doğar. Çocuk dünya vatandaşı olur, heryerde ikamet edebilir.