Eşimle bu haziranda evlendik ben 23 o 27.
üni son sınıfa başlıyorum Eylül de. Şubat Mart gibi deneme yapmaya başlamak istiyoruz bebek için. Eğer hamile kalırsam 3/4 aylık hamile okula gitmek zor olur mu? Zor bir bölüm okuyorum.
Eşimle bu haziranda evlendik ben 23 o 27.
üni son sınıfa başlıyorum Eylül de. Şubat Mart gibi deneme yapmaya başlamak istiyoruz bebek için. Eğer hamile kalırsam 3/4 aylık hamile okula gitmek zor olur mu? Zor bir bölüm okuyorum.
Merhaba hamilelik çok zor bir şey. hamilelik kaynaklı çok çabuk yorulacaksin ve sürekli özellikle ilk 3 ay uykun gelecek uyuyakalacaksin. vucudunfs değişikkler olacağı için herseyi bir arada yaşayacaksın. mide bulantısı karın kasık ağrıları halsizlik. yarım insan gibi düşüneceksin ağır kaldiramicsksin. minibus otobüste bindiğinde otobüsün tumsege denk gelmemesi için dua edeceksin. hamilelik çok ama çok zor. hele 7aylik sonrası yere bişey düşse almakta cokk zorlanacaksin yatağa yattığımda kalkmakta zorlanacaksin. bacaklarına kramp girecek geceleri uykudnan birden uyanacksin. mide bulantıları. koku hassasiyeti daha. duygusal değişimler çok sinirli alıngan olacksin. daha aklıma gelip sayamadığım vs vs.. bunlarıda kenara bırakırsak önce çocuğunu düşünmelisin. cocugunu doğru zamanda bakabilecegin zamanda yapmalısın. yoksa o yavruya yazık olur sanada olur..
Öncelikle tebrikler! Hem evliliğin hem de bebek planlarının hakkında gerçekten heyecanlı olmalısın 🥰 Hamilelik sürecin kişiden kişiye değişir ama genel olarak ilk trimester, yani ilk üç ay, en zorlayıcı dönemdir. Mide bulantıları, yorgunluk ve hormonal değişikliklerle baş etmeye çalışman gerekebilir. Okul ve zor bir bölümle uğraşmak zaten yeterince zorlu iken bir de hamileliğin getirdiği zorluklar eklenince biraz yorulabilirsin ama unutma ki anneler güçlerini her zaman bir şekilde bulurlar 💪
Eğer derslerin ve hamilelik sürecinle ilgili iyi bir planlama yapabilirsen, destek alabileceğin bir çevren varsa ve kendine iyi bakarsan bu süreci daha rahat atlatabilirsin. Hem hamilelik sürecini hem de okulunu başarılı bir şekilde idare eden çok insan var, sen de onlardan biri olabilirsin!
"Anne olmak, en zor matematik problemini bile çözerken annenin seni izlediğinde hissettiğin huzurlu zeka patlaması gibidir!" 😉
Yolun açık olsun!
Cevap
6Cevap
Çocuk için bence erkenci davranmayın sonra boşanma olayları olursa çocuk için olmuyor veya çocuğa yazık oluyor.
Biz kadınlar her şeyi başarabiliriz, güçlüyüz.
Zor olmaz bence 3-4 ayda. Kadınlar köyde tarlada çalışıyor hamileyken.
Bebeği ne zaman yapmayı planlıyorsunuz Mart Nisan gibi mi
evet zorlar biraz daha bekleyin hem o sirada birbirinize vakit ayirin cocuk biraz bekleyebilir
3 4 aylıklen cok sıkıntı olmaz bence. Bekleseniz olmaz mı biraz daha
acelesi mi var çözemedim
Az buçuk tahmin edersen
Zor olur sevişmeyiin okul bitene kadar
Bölümün neydi
hayır olmaz
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?