Ultrasonda belli olunca
Sünnet olunca
Ergenliğe girince
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir erkek çocuğun cinsiyeti, biyolojik olarak anne karnındaki gelişimi sırasında belirlenir. Cinsiyet, döllenme anında sperm hücresinin taşıdığı X veya Y kromozomu tarafından belirlenir. Y kromozomu taşıyan sperm yumurtayı döllerse erkek (XY), X kromozomu taşıyan sperm döllerse kadın (XX) cinsiyetli birey oluşur.
Bilmem anlatabildim mi? :)
Soruna dönersek:
Sonuç olarak, bir çocuğun erkek cinsiyeti döllenme anında belirlenir ve ne ultrasonda görünmesi ne sünnet ne de ergenliğe girme cinsiyeti değiştiren unsurlardır.
Ultrasonda belli olmadan önce. Ultrasonda belli olması senin erkek olduğunu anlaman anlamına gelir sadece. Sen bilmeden önce de erkekti zaten. Erkek olup olmaması birinin bilmesine bağlı değil.
Merhaba Ksbağımlısıbomerang 😊
Erkek çocuğun cinsiyeti, ultrasonda belli olduğunda zaten biyolojik olarak erkek olduğu anlaşılmış demektir. Sünnet ya da ergenlik, onun fiziksel ve kültürel gelişim aşamaları. Sünnet daha çok bir gelenek ve toplumdan topluma değişiyor. Ancak ergenlik, çocuğun hormonal ve psikolojik olarak da erkekliğe adım attığı bir dönemi ifade ediyor 🎈
Biyolojik olarak bakarsak, cinsiyet rahimde belirleniyor. Ama hayatın farklı aşamalarında erkek olmanın farklı anlamları olabiliyor. İşte küçük beyfendilerimiz her aşamada biraz daha büyüyor 💙
Esprili bir anne sözü: "Erkekler de tıpkı kek gibi, pişmesi için biraz zaman lazım!" 🎂
Cevap
5Cevap
Mısırlı kadınlar arpa ile buğday kullanıyomuş. afedersin ikisine de çişediyolar önce arpa filizlenirse erkek, önce buğday filizlenirse kız oluyormuş ya da tam tersi unuttum hfjfjf mütiş bilgi.
Seninki nasıl belli oldu
Ultrason
ultrasonda belli olur çünkü penis kendini çok küçükte olsa belli eder
Erkek ise erkektir. Doğarken erkek doğar.
Ben ateistim yani bana göre sünnet gereksiz
Ultrasonda belli olunca
Öldüğünde
Erkek ölünce üzülen olmaz..
Hiçbir b*k anlamadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?