Kan testi veremem küçük bir yerde yaşıyorum içe boşalma olmadı ama yinede 14. Saate ella aldım iki defa regl oldum bildiğin pıhtılı kanama kırmızı daha sonra test yaptım negatif çıktı ikinci ayda tekrar idrar testi yaptım negatif çıktı eğer olsaydı iki ay geçti aradan çıkardı değil mi ne olur bilgisi olan cevaplasın
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gebe değilsiniz, içiniz rahat olsun.
Bu kadar telaş yapıp strese girecekseniz tekrar kendinizi bu duruma sokmanızı tavsiye etmem.
Yok bir daha kendimi bu duruma sokamam zaten
Merak etme canım yoktur burada yazanlara da takılma kendileri çok mu düzgün inşa lar bis ver hepsini gebelikte yoktur merak etme kan da illa çıkardı 2 ayda idrarda vs
Çok teşekkür ederim gerçekten kan vermedim ama sadece idrara baktırdım yani ben bir hata yaptım o kadar şey söylediler ben anlayamadım insanız bu hayata hepimizin gerçekten ister istemez hatası oluyor düşüncelerini ve seni çok öpüyorum
Burada ki insanlar kendilerini sütten çıkmış ak kaşık sanıyor boş ver sen onları hiç birine de takılma sakın bak eczanede erken gebelik testleri oluyor için rahat edecekse ondan al sabah ilk idrarla yap muhtemelen yoktur ama için rahat edecekse o şekilde yao istersen burada yazanlara da takılma sakın
Çok teşekkür ediyorum gerçekten evet tekrardan test yapacam eğer oda negatif çıkarsa zaten kesin yok demektir ❤️😚😚 🫂
Aynen öyle ben o testte pozitif görmek için deliriyorum mesela ama umarım seninki negatifrir 🥰
Allah sana inşallah çok güzel bir evlat içinden gönlünden geçeni nasip etsin isteyen herkese nasip etsin ❤️💋 inşallah bir gün sen orada çift çizgi görürsün bu arada galiba ben adet oldum
Çok teşekkür ederim amin inşallah teşekkür ederim güzel dileğin için olmussundur canım stres yaptığın için gecikme olmuştur korkma
Ne demek hayır olmam gereken zamanda adet oldum ama kanamam çok az acaba gelmiyor sadece lavaboya gidince geliyor anlayamadım stresten olabilir mi
Stresten kaynaklanıyor olabilir kendini rahatlat stresten olabilir
Tamam canım öyle yapacam stresten uzak duracam da olmıyor yani yapamıyorum
Evet haklısın ama sen acaba hamile miyim diye vs düşünürsen hep kötüye gidecek düşünmemeye çalış
Evet ama normal regldir ben sadece çok kafaya takıyorum
2 ayda değil ilk ayda bile belli olurdu için rahat olsun
Çok teşekkür ederim ☺️
rica ederim
Yok gebe değilsin ama bi daha içine boşaltırsan geçmiş olsun
İçe boşalma olmadı
Hiç farketmez küçücük bir damla bile yeterli olacaktır
Ella da aldım
Ona göre işte dikkat et comdomsuz yapma düzenli hap kullanımı lazım
şu an öyle bir durum sence var mıdır
Hayır 2 kez regl olmuşsun zaten ama bu kafayla ilerde olursun bak dikkat et Ya spiral taktir ya da düzenli hap kullan
Tamam teşekkür ederim
👍
Sorun yok hamile değilsin içine bilw girmemiştir kesin
Tam girmedi zaten
Tamam o sebeple hamile değilsin korkma zaten 2 ay geçmiş hep negatif hemde regl olmussun
Korkma değilsin için gönlün rahat olsun huzurlu ol sitres yapma
Çok teşekkür ederim
Rica ediyorum kafana takip özgüvenini kaybetme bugünde güneş senin için doğdu hadi şanslısın 🙂
🙏😊 teşekkür ederim
Rica ediyorum Güzel kalpli 🙂💞
🙏☺️
🌞💪
Bu defa yırtmışsın. Müsade etme seni kullanmasına sürekli Ella kullanmakta sağlığın için iyi değil yumurtlama döngünü değiştiriyor.
Zaten ondan sonra hiç yapmadım ki
Var ya gerçekten aq mal oğlum malsınız bu kadar korkupta yapma nedir ya diğer ay olursun hemen hamile kalmıyor insan
İyide sen hata yaptın
Hamile kalsa şansın çok yüksek artık
Nasıl yani hamile miyim
Evet bak bu geç dönem olmuş yani erteledin yanlış yaptın artık en ufak zevk suyu gelse hamilesin
Beni başka zaman ilgilendirmiyor şu an hamile miyim değil miyim onu öğrenmeye çalışıyorum
Ne kadar değişiksiniz küçük yerde yaşıyorsanız ve veriyorsan evlen bu arada hamileysen diyecek bir şey yok tam emin değilsin link at bakam hamile olur musun emin olayım doktorluk geçmişim vardır şaka bir yana gerçekten korunmasız riskli
Sevisin sevisin sonrada korkuyorum ayy yazikk
Kınamadığın şey başına gelmeden ölmezsin bu lafımı unutma bende öyleydim hep öyle düşünüyordum senin gibi ve başıma geldi bu yüzden bu kafayla ilerlemeye devam et sen
Kendinizi ziktirmeye ne kadar meraklısınız kendini bilmeyen adamlara neden ilişki kurarsınız
belli olurdu tabi de, yazık kafanıza hem bu günaha giriyorsunuz üstüne gt korkusu yaşıyorsunuz ne diyim
Haklısınız bir şey diyemiyorum
Bu kadar korkacaksın madem korunsana
Haklısın canım yaptım
Canın sağolsun ne diyim, korkma ama bir şey olmaz
Çok korkuyorum istemsizce
Korkma bir şey olmaz. Ailen çok mu katı
Tabiki katı öldürürler yani
Sen nasıl cesaret ettinde yaptın? 😄 İlk kez mi yaptın?
Sevdiğim adamdı 7 yıl sevdim
Olsun sevmek yeterli değildir herşeye evlenecek misiniz?
Hayır beni terk etti
Beni kandırdı
Geçmiş olsun, şimdi ne yapcan
Bilmiyorum
Bir kere mi oldu sadece
Üç defa oldu
Anladım, olur öyle şeyler korkma
Tebrik ederim hamile değilsin
İnşallah öyle bir durum yoktur
Yok tabiki
Regl olmuşsun nasıl hamile olabilirsin
Artık olmaz korkmana gerek yok