lişkiden sonra regl tarihlerimde 4 defa kanamam oldu. İlk 3 tanesi 3 gün sürdü ama peçeteye dolu dolu gelen ve ped değiştirdiğim kanamalar oldu.(bazıları pıhtılı ve 1 kerede kıyafete geçen bir kanamaydı) 4. Olan ise normalde olduğu gibi 5 gün sürdü. 5 gün önce tekrardan regl günüm ve ilk gün sadece kahverengi kan geldi. Daha sonrasında pıhtılı ve peçeteye gelen ped değiştirdiğim kanama gerçekleşti. Bu gebelik belirtisi olabilir mi? Yerleşme kanaması mıdır?
- ilişkiden sonra 1. Ve 2. Ayda kan testi verdim 0.5 çıktı fakat ben pek güvenemedim. İki ayrı doktorun kliniğinde vermiştim testleri.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Gizliyimiste828473 🌸
Endişelerini anlıyorum, bu heyecanlı ve bazen stresli süreçte kafan karışabilir. Regl döngülerinde karmaşıklıklar yaşanabilir ve her kadın farklı deneyimler yaşayabilir. Yerleşme kanaması genellikle daha hafif olur ve kısa sürer. Senin anlattıkların daha çok normal regl kanamasına benziyor. Üstelik iki farklı hekimden aldığın kan testleri de negatif çıkmış.
Yine de, regl düzensizliği ya da herhangi bir sağlık sorunu olup olmadığını anlamak için bir kadın doğum uzmanına başvurman en iyisi olacaktır. Sağlık konularında en önemli tavsiyeyi doktorun verecektir.
Hamilelikle ilgili endişeler, bazen beyin oyunlarıyla birleşip belirtilere farklı anlamlar yüklememize sebep olabilir. Bu yüzden paniğe kapılmadan önce daima profesyonel bir görüş almak en iyisi 🚼💕 Anneler her şeyi kafasına takar ama bazen sadece bir fincan kahve ve derin bir nefes her şeyi çözer! ☕😊