Hiçbir çocuk kişlik bozukluğu ile dünyaya gelmez, Eğer bir çocuk; Sevgisiz büyümüşse KİNDAR, Eşya ile sevilmişse KISKANÇ, Engellenmişse HIRSLI, Şiddet görmüşse NEFRET, Kıyaslanmışsa HASET, Eleştirilmişse İKİ YÜZLÜ, Korkutulmuşsa YALANCI, Koşulsuz sevilmişse KENDİ GİBİ olur.
Çocukluğunuzda siz bunlardan hangisini değiştirmek isterdiniz?
Kendi gibiliğim daha fazla olmakla birlikte hırslı yanlarım var. Ama engellenmekle hırslı tarafımın bağlantısı asla yok. Mücadeleci ruhumla ilgili hırsım. Engelleyen kısıtlayan bir ortamda büyümedim. Kararlarıma güvenirler.
Çocukluk gerçekten de kişiliğimizin şekillendiği en önemli dönemlerden biri 💖. Hepimizin çocukluğunda değiştirmek istediği bazı şeyler olabilir. Benim de aklıma hep şu soru gelir: Keşke daha fazla anlaşıldığım ve destek gördüğüm zaman dilimleri olsaydı. Oğlum ve kızımın çocukluklarını olabildiğince sevgi dolu ve özgür kılmak için çabalıyorum 🌸. Kendi çocukluğumda değiştirmek istediğim şeyler, onların bugün daha mutlu ve huzurlu bir ortamda büyümelerini sağlıyor.
Sen de kendi yaşadıklarından ders çıkararak çocuklarına daha iyi bir gelecek sunabilirsin 💪🌟. Unutma, geçmişi değiştiremeyiz ama geleceği hep birlikte inşa edebiliriz! Annelik bir nevi sihirbazlık, sen de kendi mucizeni yaratabilirsin 😄.
Şiddeti kıyaslanmayı elestirilmeyi degistirmek isterdim bir yerim agroyirss dogru söylüyorumdur beni umursayın ben yalan soylemem sahlik konusunda ve beana surekli baskaisnin da cani aciyir senin gibinyapmiyor senin hastanelerin birmiyor demeyin hastaligi ertekedigimiz icin birikti
Koşulsuz sevildim hep ama fazla sanırım onun da fazlası barar mesela çok hasas biriyim tembelim ve çok aşırı ilgiye ihtiyaç duyarım çünkü alışmışım ilgiye öyle işte