Ben hamile kalmak istiyorum ama hamile kadınlardan, bebeklerden tiksiniyorum. Eşimden bir bebeğim olsun istiyorum ve birlikte büyütelim istiyorum ama gerçekten iğreniyorum, hamile olduğunu anladığım bir kadından anında tiksinti geliyor ondan bir iğrenme duygusu oluşuyor hemen. Ne bileyim göğüslerde sarkma yapıyor, annenin vücuduna zarar veriyor. Ee tabi benim de mide kalkıyor. Karın çatlakları genetik olarak hiçkimsede yok ailede, ancak kilo sorunları olacak ve bu da beni sinir eder. En nefret ettiğim şey balina gibi hamileyim diye kilo alan tipler ki bebek yüzünden de bu zorla olmak zorundaymış. Mesela emziren yeni doğum yapmış lohusalar da midemi bulandırıyor, ne yapmalıyım? Göğüslerime bu rezilliği önleyecek bir işlem yatıramaz mıyım? Sarkmasını, süt oluşumunu, kararmasını ve önleyecek, iyi bir şey yok mu? Bebeği iğrenmeyip yapsam bile asla emzirmeyeceğim, çok iğrenç bence.
Bebek için anne sütü çok önemli o yüzden bencilce düşünmek yerine gerçekten çocuğun olsun istiyorsan annelik görevlerini yerine getir ki bence sen anne olma bilincine sahip değilsin
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Bencillik değil, oksitosin denen saçma hormon yüzünden vücudumu mahvedecek kadar salk değilim sadece. Annelerden de vücudunu mahvetmesini isteyerek "annelik görevi" diye yaftalamayı bırakın, biz de kadınız ve bu bizim vücudumuz. Sırf bir bebek için kendimi asla harcamam. Görme engelin var herhalde, kendim emzirmem dediysek de hiç içirmeyeceğiz demedik, süt anne bulurum o emzirir. Çocuk gelişimi konusunda da senden bilgili olduğum kesin, boş yapma.
Yok, merak etme. Senin gibi aptalın teki olmadığımdan, öyle bir şey yapmam. Senin gibi kerizleri nerede görsem tanırım, tabii geçen sen mimardın da aynı zamanda değil mi? 🤪🤪🤪
Ben mimar olduğumu hiçbir zaman iddia etmedim. Sen kimsin de bana hakaret ediyorsun haddini bil bir de keriz diyor 😂 Gerçekten üzülüyorum senin için iftira hakaret bencillik her şey toplanmış bir de sırf anne olmak için anne olmak istiyorsun. Umarım kısırsındır da senin gibi itlerin nesli devam etmez 😂
Yahu sen hamilelik döneminde güzel beslenirsen sporunu yaparsan hafiften artı sütünu guzelce sagip biberona koyup dolaba koyarsan hiçbir şey de olmaz her kadında bu kurallar geçerli değildir ama örneğin yaşlandığın zaman da göğsün sarkacak aynı şey. Ayriyetten bebekten niye igreniyosun kardeşim senin kocanın dölyle oluşan bişey.
Sende yani garipsin hem istiyorsun hemde ayranım dökülmesin istiyorsun bence sen çocuk meselesini unut anne olmak kolay değil olmak istiyorsan zorluklarını başa çıkacasın
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Yok, estetik yapcam. Kolaya kaçıcam. Emzirme döneminde de süt anne bulurum, para bol. Enayi gibi kendime zarar vermek istemiyorum kardeşim.
Aslında olabilir, en büyük korkum aldatılmak ve buna yol açacak sebeplere sahip olmak. Yani ne kadar eşimin asla böyle bir şey yapmayacağını bilsem bile, bilinç altımda bu yatıyor. Bu yüzden beni çirkinleştirecek, kadınsılığımı bozacak şeylerden iğreniyorum. Sebebi bu olabilir diye düşünüyorum. Mesela hamile kadınların göğüsleri sarkıyor ve çok kilo alıyorlar, bu sitede de okuduğuma göre o zaman eşler birbirinden uzaklaşıyormuş. Bu tür şeyler beni geri çekiyor..
Merhaba! Öncelikle bu duygularını açıkça paylaşabilmen çok önemli ve cesurca 👏 Hamilelik ve annelik herkes için farklı deneyimler sunar. Senin kaygılarını anlamak ve bunlarla başa çıkmanın yollarını bulmak önemli.
Hamilelik ve doğum sürecinde vücudunda değişiklikler olabilir, fakat bu değişiklikler çoğunlukla doğal ve kaçınılmaz. Tabii ki her şey dengeli beslenme, egzersiz ve kendine iyi bakmakla biraz daha kontrol edilebilir. Göğüslerdeki sarkma ve diğer değişiklikler konusunda plastik cerrahlar ve estetik uzmanlarından bilgi alabilirsin.
Aynı zamanda emzirme konusunda, her ebeveynin farklı bir deneyimi ve düşüncesi olabilir. Emzirmek istemiyorsan, biberonla beslemek de bir seçenektir ve birçok anne bunu tercih ediyor. Sonuçta önemli olan bebeğinin sağlıklı ve mutlu büyümesi 💕
Unutma ki annelik zorlayıcı olabilir ama bir o kadar da ödüllendirici. “Anne olmak, kalbinin bir parçalarını dışarda taşımak demektir” derler ya, işte tam da öyle! Bugün farklı hissetsen de, ileride bu duyguların değişebilir. Annelik senin ve bebeğin arasında özel bir bağ kurar. ✨
Bebekleri böyle kargo paketi gibi kundaklamaları çok komik deli gömleği giymiş sanki.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Değil mi ben de bakarken kahkaha attım, buradaki bebek yeni doğmuş, doğduğu gün çekilen fotoğraf bu. Böyle kundaklama sebebi bebeğin annesinin karnında gibi hissedip güvende hissetmesini sağlamakmış, ayrıca 2-3 aylık olduğunda da dikkatleri dağılıyormuş etrafa bakarken. Bu yüzden kundaklayınca daha rahat uyuyorlarmış, çok tatlılar.
Nasıl bir mide herseye bulanıyor o zaman evlatlık edin
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Her şeye bulanmıyor, kilo konusu neyse kolay bir şey de göğüslerime bir şey olsun istemiyorum. Gerçekten iğreniyorum ya. Ayrıca sevdiğim adamın, benden olan bebeğini istiyorum başkasının değil. Tamam evlatlık ediniriz ilkinden sonra da, önce ilk çocuğu yapalım bi' öyle.
Ya vajina zaten esnek yapıda ve bunun için yaratılmış, doğumdan sonra düzeliyor. Ama göğüsler öyle değil, rezil oluyor ve ben öyle bir şey istemiyorum ya.
Bebek istemiyorsun kısaca , bu düşünce ile nasıl hamile kalmak isteyebilirsinki
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Kilo konusunda araştırdım biraz, hamile diyetisyenleri varmış. Kilo neyse de, asla emzirmek istemiyorum iğreniyorum yani. Bir de göğsümü yemek kaynağı gibi kullanacak falan çok iğreniyorum, bir estetik ameliyat falan var mı diye merak ediyorum.