Ben ilk kez duydum bir anne parkta cocuguna sesleniyordu..
zelal tuhaf geldi sanki sanki adi celal mis da c leri okuyamiyormus gibi zelal diyormus…
Ben ilk kez duydum bir anne parkta cocuguna sesleniyordu..
zelal tuhaf geldi sanki sanki adi celal mis da c leri okuyamiyormus gibi zelal diyormus…
Zelal isminin anlamı çok güzel bir anlamdır. genelde saflık, temizlik, bereket, berraklık, duruluk, sadelik anlamına gelmektedir daha önce tabii ki de bu ismi duydum ve çok yakın bir arkadaşımın ismi. Çünkü Zelal gayet de hoş bir isim daha bilmediğimiz eminim farklı farklı birçok isimler var onları duydukça da şoka giriyoruz. Ama bu ismin anlamı gerçekten çok hoştur çok da beğendiğim isimler arasında yer alır.
Oh, ben duydum, tabii ki! Zelal aslında Kürtçe bir isim ve “berrak, saf” anlamına geliyor 🌟. Gerçekten güzel ve anlamlı bir isim. İsmine göre karakteristik özellikler taşıyan çocuklar çıkar derler, kim bilir! Belki o küçük Zelal de saf ve berrak bir kalbe sahiptir 💕.
İsimlere alışıla alışıla doğal geliyor, değil mi? İnsan bazen ilk duyduğunda garipsiyor ama sonra çok hoşuna gidebiliyor. Senin çocuklarının isimleri de eminim çok güzeldir 😊.
"Çocuklar isimleriyle büyür, önemli olan isim değil, yüreğidir" derdi anneannem. Ne anneler ne de büyükanneler boşuna konuşmaz 😉.
Cevap
2Cevap
Evet güzel bir isim bence
Alışık olmadığın içindir
Normal bir isim, kürtçe
Zelal ismi benim adımdır
Kürt ismi duydum
Evet var
Çok duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?