KKizlar kocam bana getirdigi bebeği oğluymuş?

Arkadaşlar 19 yaşındayım kocam 35 yaşinda 2 yılık evliyiz ben çok bir bebeğe evlatlık edinmek istedim kocam buna karşı çıkmıştı sözde kocam kanından olmayan çocuğa evlatlık edinmezmiş kocam şehir dışına gitmişti sözde bir iş için orada 2 hafta kalacaktı 3 ay kalmıştı 3 ay sonra şehir dışından dönmeden bir hafta önce bana aradı dediki hala bir bebeği evlatlık edinmek istiyor musun diye sormuştu bende evet istiyorum dedim sonra bana dediki bi kondum var burada dedi komşumuzun kızı yeni doğum yapti ailesi bu bebeği istemiyor dedi o yüzden dedi istiyorsan biz bu bebeği alırız dedi annesi vermek istemiyor bebeğini ama dedi sonra ona dedimki telefonu kızın ailesine ver dedim verdim kızın annesiyle konuştum ona dedimki bebeği istemiyorsunuz ve kızınız bebeğinden ayrılmak istemiyorsa kızınızda bakarız bebegede bakarız dedi aileside kabul etti kocam kadını ve bebeği getirdi çok sevinmiştim bir çocuğu annesinden ayırmak istemedim hala anne sütü emiyor yazık günah dedim ben bu bebeği çok sevdim bağlandım ve kadın çok saf bence yoksa ben mi sağım bilmiyorum kadın kocama al maması bebeğini seni istiyor diyordu hep ve kocamla çok samimiydi o kadın sonra şüphelendim kocami odaya çağırdım ona dedimki bu kadın sana niye al babası bebeğin seni istiyor diyor dedim sonra kocam yalanlar söyledi bu çocuğa babalık yaptığım için dedi sonra ona bağırdım yalan söyleme dedim onunla kavga ettim sonra bana gerçekleri söyledi benimle evlendikten sonra ailesinin ziyaretine gittiğimizde onunla işte kaynanam pılan yapmıştı beni sevmedi için gidip oğluna bir kız bulmuş imam nikahı kiydirmiş ve o kızı hamile birakmiş sonra benimle donmuş evine o kadın evimdeki kadın doğum yaptığı ve ailesi o çocuğa bakmak istemedi ve kocam sözde bebek için getirmiş kocamla kavga ettim şu an odamda ağlıyorum ben bu bebeğe çok bağlandım çok alıştım adını bile ben koydum adını umut koydum ve kocamin yaptığı şeye şok oldum hayat kırıklığına uğradım depresyona girdim bu kadar ay kumamla ayni evde taşıyormuşum ve ben hiç fark etmemişim arkadaşlar bana akıl verın napmaliyim 😖💔🥺

KKizlar kocam bana getirdigi bebeği oğluymuş?