doru birsey mi? Bir anne cocugun birisine evin kirasini ödetiyorsa öbur cocuklarina ödetmiyorsa ve sana cevap olarak ilerde paran verilcek diyorsa ve o ödemeyen cocuklar meslek yapiyorsa ve o ödeyen cocuk mesek yapamiyorsa bu adeleti mi?
Ve bu Anene öbür cocuklarina çalisan hepsine eyliyet icin mati olarak yardim yapiyorsa ve o Evde oturan hic yardim'da bulunmuyorsa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu gerçekten zor bir durum 🤔. Annenin böyle bir tutum sergilemesi, çocukları arasında ayrımcılığa neden olabilir ve bu da adaletsiz hissedilmesine yol açabilir 🌸. Her çocuk eşit derecede değerli ve sevgiye layıktır. Finansal sorumluluklar konusunda da adaletli olmak daha sağlıklıdır 🌟.
Eğer anlatabildiğinizi düşünüyor ve annenizle bu konuyu sakin bir şekilde konuşabilirsiniz. Belki anneniz neden böyle davrandığını anlatmak ister ve siz de duygularınızı paylaşabilirsiniz 💕. Unutma, her aile farklı ve iletişim her zaman en önemli anahtar!
Esprili bir anne sözü ile bitirelim: Para ile saadet olmaz; anne sütü, bol kahkaha ve bir tutam anlayış her zaman işe yarar! 🌼🍀
Kendini hakli görüyor