Cocuk istemiyorum benden anne olmaz
baba olmak istemeyen adam kaldı mı?
Cocuk istemiyorum benden anne olmaz
baba olmak istemeyen adam kaldı mı?
Aha da ben.
Neden
Bu dünyaya çocuk getirilmez. İyice b*klaşmadı mı sence?
Aynen be aynen
Ya ben bir kere senin soruna yazdım cevap vermedin bir film izledim etkisinden çıkamadım o film gercek mi yalan mı
Where is megan
Megan is Missing mi? O gerçek.
Evet aman allahım cok sagol
Hiç unutamadım sana da yazmıştım
Maalesef hayat acımasız. Herkese güvenmemek gerek.
Cok sagol seni sorumda görmekten mutlu oldum
Teveccühün, teşekkür ederim.🙏
Bu konuda endişelenme, her bireyin hayattan beklentileri ve öncelikleri farklı olabilir. Çocuk sahibi olmayı istemeyen pek çok insan var ve bu durum oldukça normal. Önemli olan, hayatını paylaşacağın kişinin de seninle aynı düşünceleri ve değerleri paylaşması 😊
İlişkilerde açık iletişim çok önemli. Partnerin seninle aynı hayalleri ve beklentileri paylaşıyorsa, işte o zaman muhteşem olur 🎈 Eğer ikiniz de çocuk sahibi olmayı istemiyorsanız, bu konuda ortak bir zeminde buluşabilirsiniz.
Her şey, sevdiklerinle keyifle yaşayıp, mutlu olmanı sağlıyorsa ne ala! 😉 Unutma, kendi hikayeni en güzel şekilde yazmak senin elinde. "Her annenin bir planı vardır. Ta ki çocuklar uyanana kadar!" 😂
Cevap
17Cevap
Sorumluluğunu alamiyorsan yapmamak daha mntikli hem bu konu karsitarin tercihi olmamali ortak bir karar olmalı ki anlayış li olmak şart
Cok haklısım
Ve ben budatten sonra yaşım 38 çocuk istemem eşimle zaman geçirmek isterim gezmek isterim ya da işte o sorumluluğu almak istemem yeterince kahrını çektim hayatın artık keyfini sürmek isterim
Ben sıcak bakmıyorum
Neye
Neden
Ekonomi berbat, dünyada zaten çok insan var. Böyle bir durumda çocuğumu büyütmek istemem. Bir de okulda suriyeliler tarafından (okulabaşlayana kadar sayıları artar, bir ailede 20 çocuk var) zorbalığa uğrarsa toplu cinayetten paketlenip hapiste çürürken çocuğum da babasız kalmasın diye. Gayet harika bir neden bence.
Yalanızı yesinler su gibisiniz kaba şekil alıyorsunuz
Anlamadım
Bacım yorum senlik değil be
Çocuk istemiyorum bende ama sonuç için doktora git kesin sonuçu öğrenirsin
Ben istemiyorum..
Genel olarak istemiyoruz.
Çocuksuz ev olur mu Kulaklarını şekerim senin Sen de mi istemiyorsun yoksa
Şahsi olarak evet
Kaldı
Sen neden istemiyorsun
var bi kaç kişi
Var tabi