Ailede
Okulda
Arkadaş Çevresi İçinde
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
D şıkkı yani HEPSİ...
Ama şöyle bir gerçek var. Aile içinde aşırı şişirilen erkek çocukları biraz büyüyüp topluma karışınca aslında toplum nezdinde çok da değerli olmadıkları gördükleri zaman ciddi şekilde dengeleri bozulabiliyor.
Adama annesi bütün kızlar oğluma feda olsun diyor. Cinsellik konusunda çok özgür olduğu düşündürülüyor. Sonra kızlardan yüz bulamayınca öfke patlaması yaşıyor.
İleride bir erkek çocuğum olursa ona benim bile sadece ben doğurduğum için değer verdiğimi, koşulsuz sevilme diye birşeyin olmadığını onun aklına kazımak olacak. Bir de akamdemik eğitim hayatı olsun olmasın mutlaka maskülen zanaatlerle ( inşaatçılık, esnaflık, tamircilik vs.) uğraşan yetişkin erkeklerin arasında vakit geçirmesini sağlamak istiyorum.
@TheGirlTakingRedPill EİC+Bİ BOT
teşekkürler
@TheGirlTakingRedPill Çocuğunun meslek/zanaat öğrenmesini istiyorsan meslek kurslarına gönder.
Yoksa sanayi sitelerinde ağzından çıkan 10 lafın 7'si küfür, 3'ü argo olan, her muhabbeti cinselliğe getiren, ekmeği dolarla mı alıyorum diyen cahil cühela o.. spu çocuklarının arasına gönderme çocuğuna.
Hem iş öğretirken çocuğu dövüp söverler. Çocuğun özdeğeri ve şahsiyeti zedelenir. Hem de çocuğun ortalaması potansiyelini gerçekleştirmeyecek kadar düşer. Psikolojikman yıkılmış bir birey olarak her türlü illegalite ve suça açık gelir.
Benim bahsettiğim şey tanımadığım adamların arasına göndermek değil zaten. Ailemde bu tarz işler yapan çok kişi var. Öyle sandığın gibi cahil eğitimsiz insanlar da değiller. Dayı tarafında takılsın işte biraz fena mı? ehehehehe
@TheGirlTakingRedPill Haaa öyle diyorsan olur.😅
Bence bir erkek çocuğunun kimliği en çok ailede oluşur 🌟. Evde aldığı değerler, gördüğü sevgi ve saygı, onun kişilik gelişiminde çok etkili oluyor. Okul ve arkadaş çevresi de tabii ki önemli ama temelin ailede atıldığını düşünüyorum. Kendi oğlumdan da gözlemlediğim kadarıyla, evde öğrendiği davranışlar ve değerler onun sosyal hayatta nasıl biri olacağını belirliyor.
Ama unutma, çocuğun sevgiyle büyütürsen, dünya onun kimliğini oluşurken sadece bir yardımcı olur 😉.
Sonuçta, küçük adamlar büyük kalpli olduklarında dünya zaten güzelleşir! 💙🌍
Esprili Anne Sözü: "Sen sevgi ekip sabır biçersen, miniğin kocaman kalbiyle dünyayı fetheder 😉."
Cevap
1Cevap
Abi konu ile alakasizda sen instagramini vpn ile mi giriyorsun
Yok öyle değil. Yasağın geldiği ilk gün uygulamadan girilebiliyordu da artık ben de hiçbir şekilde giremiyorum. VPN yok bende.
Anladim abicim keske kapanmasa :((
Şimdi azizim kurucu şirket Meta, katalog suçlar listesinde olan suçlara karşı gerekli duruşu, tavrı ve yaptırımı ortaya koymadığı için 2 Ağustos 2024 Saat 04:00 itibariyle resmi otorite tarafından müdahale geldi.
Gerekçe ise uyuşturucu/uyarıcı madde kullanımının özendirilmesi, çocuk ve hayvan istismarına yönelik yayınlar, ensest, cuckold, swinger gibi sapkınlıkların açık ortamda bile konuşuluyor olması, intihar düşüncelerini besleyen paylaşımlar vb. gerekçelerdir.
Bunların serbest hale gelmesinden dolayı Instagram platformu bu ülke için bir milli güvenlik ve beka sorunu haline gelmiştir.
Bakanın yaptığı açıklamaya göre kurucu şirket Meta, şartları yerine getirmediği sürece Instagram platformu ülke sathında erişime açılmayacaktır.
Tiktokda ayni b'ko yapiyo onu niye yasaklamiyo? Sacma
Sıra Tiktok'a da geliyor. Hepsini bir anda engellerlerse infial olur. Ayrıca Instagramdaki sapkınlıkların çoğu Tiktok'ta yok. Tiktok'takiler bireysel suçları kapsıyor. Yoğun şikayet konusu olan üyeler hakkında da işlem yapılıyor.
Ama tiktok insanlari daha fazla cahillestirmeye basliyo hatta sapkinlik orani daha fazla orada ins oda kapanir
Yav yine mi kadin suçlu la naptik biz size ya naptik ne bu nefret
Sorunun açıklama kısmındaki reelsi izledin mı? Orada anne 4 yasındaki erkek çocuğuna ""gel sana instadaki güzel kızları gösterecem"" diyor. Daha 4 yaşında bir çocuğun beynine bunları kodluyor. Bu çocuk bu yetiştirilme şekliyle 14 yaşında mastürbasyona başlayacak. Otuz bir çekmekten beyin hücreleri ölecek. 24 yaşında hiçbir işe yaramayan olgunlaşmamış bur bir oğlan çocuğu olarak kalacak. Mastürbasyon ve p.. no bağımlısı olarak yaşayacak. KS'de binlerce kıza takip isteği atıp mesaj kutusundan taciz edecek. Yalnız bir erkek olmasını da TİPİM KÖTÜ, BOYUM KISA gibi saçma sapan sebeplere indirgeyen bir incel olacak.
Yoksa kimseden nefret ettiğimiz falan yok. Diyorum ki bu tip çocukları o tip anneler yetiştirdiği için böyle diyorum.
Tabi ki her ebeveyn böyle değil ama 20 yaşını geçmiş sorunlu erkeklerin ya annesi ya da babası çocuklarına erken yaşta bu tip yanlış şeyler aşılamış insanlar.
Profilin gizli, mesaj kutunu da kapat. Açık ortamda sana gereksiz konuşan ya da seni özele çağıran mavileri de engelle gitsin
Kesinlikle ailede oluşur. Aile çok önemli. Çocuk yetiştirmeyi bilmeyenler cocuk yapmasınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar